Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Robert Fico „túl fogja élni” – állítja a szlovák miniszterelnök-helyettes

2024. május 15. 22:37

Jelenleg nincs életveszélyes helyzetben – mondta Tomas Taraba.

2024. május 15. 22:37
null

Nyitókép: KAY NIETFELD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Tomas Taraba szlováki miniszterelnök-helyettes a BBC-nek nyilatkozva úgy véli, hogy Robert Fico miniszterelnök „túl fogja élni”, és már nincs életveszélyes helyzetben – értesült a BBC. Az ellenzéki pártokat is bírálta, azzal vádolva őket, hogy „hamis narratívákat” használnak, és Ficót „majdnem szörnyetegnek” állítják be, ami szerinte nem illik egy demokráciába.

Nagyon megdöbbentett ... szerencsére, amennyire tudom, a műtét jól sikerült – és azt hiszem, végül is túl fogja élni ... jelenleg nincs életveszélyes helyzetben”  

– mondta. Hozzátette: „Súlyosan megsérült – az egyik golyó a gyomrába hatolt, a második pedig az ízületet találta el – azonnal kórházba szállították, majd műtétre” – mondta Taraba. Korábban Robert Kalinak, a védelmi minisztérium munkatársa egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a miniszterelnök több mint három órán át volt a műtőben, és „az életéért küzd”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizseslecso07
2024. május 16. 07:35
Meglőnek egy kormányfőt. A balsöpredék. A hasonszőrü olasz lotyó a börtönben. Aki még a börtönből is támad. Mi meg magyarázkodunk, hogy de nem, az nem úgy van, de tényleg becs szó. És senki nem mondhatja neki, hogy kötélen a helyed, ugyanúgy, mint a köcsög apádnak, aki ilyen szemetet nevelt fel. Az alulképzett Gajdics azt magyarázza a betelefonálgatós csócsálásban, hogy hát akkor most mi is olyanok legyünk mint ők? Én meg azt mondom, hogy igen. Pont olyanoknak kell lenni. Hát nehogy már a normálisan gondolkodó embernek kelljen a fal mellett sunnyognia, és óvatosan körülnéznie, ha el akarja mondani a véleményét. Azért a kurva életbe már. Hát mi van itt?
Proxima Centauri
2024. május 16. 05:56
A gyomrot könnyű lokalizálni, de hová ment az az ízūletetet ért golyó?
békalepcse2.0
2024. május 16. 05:00
Várjuk a jó hireket. Gyógyuljon m3g mibél hanarabb, szükség van, lesz rá is az emberiség pusztulását óhajtó internácik elleni halálos küzdelemben. A Kárpát-medencének újra egységes államba kell tartoznia a Szent Korona alatt hogy megmaradhassunk a globalisták minket kiírtani akarata ellenére. A jóisten segítse életéért folytatott harcában.
europész
2024. május 16. 01:42
Ugy legyen elje tul! De meg nem hallottam egyetlen magyar libsi bolsikomcsidkglobalista megszolalasat,hogy eliteltek volna a vertestveruk mocskos tettet.Csak a fos sajtojuk oromeneke es tapsikolasa villogott par szennylapjukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!