A Gestapo jutott eszébe Trumpnak Biden kormányzatáról

2024. május 06. 08:39

Nem fogta vissza magát a republikánus elnökjelölt.

2024. május 06. 08:39
null

Nyitókép: Képernyőmentés

A Politico arról ír, hogy a volt (és leendő? – a szerk.) elnök, Donald Trump a floridai Palm Beachen tartott rendezvényen vádolta az ügyészeket és Joe Biden demokrata elnököt. A zártkörű rendezvényen azt mondta adományozóinak: Joe Biden elnök „Gestapo-kormányzatot vezet”. A volt elnök annak kapcsán bírálta Joe Biden kormányát és az ügyészséget, hogy miattuk több tucatnyi büntetőjogi váddal szembesült.

„Ezek az emberek Gestapo-kormányzatot vezetnek, és ez az egyetlen, amijük van, csak így tudnak győzni”

 – mondta Trump szombaton utalva a náci Németország idején működő titkosrendőrségre. 

„De ez nem zavar engem. Ha az ember túl sokat foglalkozik ezekkel az ügyekkel, hajlamos belefulladni” 

– mondta.

Donald Trump Palm Beach-i beszéde során széles körben ostorozta a demokratákat, és állította, hogy jól áll a közvélemény-kutatások szerint. Ugyanakkor 

vádolta a Fehér Házat, hogy megrendezte az ellene indított ügyeket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­z­­i n­­­i­­m­­f­­­o­­m­­­á­­­n­­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 06. 16:18
Sajnos a nyugati bolsevik terrorista rezsimekhez képest a Gestapo, a Stasi, a Cseka, az ÁVÓ csak kezdő ipari tanulók gyülekezete volt. Mert a mai potenciális gyilkosok kezében ott van a technológia és a világméretű internáci gyűlöletgépezet, a médiájuk is.
Massimiliano Prospero dArco
2024. május 06. 09:53
nekem trumpléiról meg a zsidómaffia és a jehova tanúi... amikor a trump és hasonszőrűek az úrak, akkor a new york-i zsidó maffia szabadon garázdálkodhat...
pipa89
2024. május 06. 08:53
Jó lenne, ha csak a Gestapo lenne a kezükben, de sajnos a petrodolláros bankok és a hadiipar is az ő kezükben van, s ezen keresztül a világunkat irányítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!