Az akarat diadala, avagy győztünk, csak az oroszok még nem fogták fel, mert buták

2024. január 01. 16:34

Putyin puding, rákos, meghalt, fél töke van, teljesen megbolondult, ki sem mer jönni a barlangjából, ha kijön, akkor dublőrök helyettesítik.

2024. január 01. 16:34
Vlagyimir Putyin
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok

„Öreg és bölcs barátom szerint az irodalom akkor született, amikor az ősemberek beszámoltak a tűz körül egymásnak a vadászat dicső izgalmairól, és az egyikük hazudott. Nem eltagadva például Tom Cooper vagy Rácz András munkásságának irodalmi értékét, lassan fel kell tennünk a kérdést: közelebb kerültünk a céljainkhoz, Ukrajna totális győzelméhez és Oroszország összeomlásához azzal, hogy hazudtunk egymásnak?

Putyin puding, rákos, meghalt, fél töke van, teljesen megbolondult, ki sem mer jönni a barlangjából, ha kijön, akkor dublőrök helyettesítik, valamint Ukrajna áttörte az összes orosz védelmi vonalat, útban van a Krím-félsziget felé, ahonnan a gyáva, háborúzni képtelen, rossz minőségű második világháborús ásókkal felfegyverzett, mosógépekből kiszerelt csipekből nyugati technológia nélkül rakétát nem gyártó, az Oryx adatbázis szerint (ami a brit titkosszolgálat után a második legmegbízhatóbb forrás) mínusz 1700 tankkal rendelkező, 95 százalékban elpusztult orosz hadsereg elmenekült. Oké, ezeket hallottuk az elmúlt évben, aki meg esetleg kételkedett ezekben a legjobb szakértők által kijelentett roppant hiteles információkban, az ugye orosz ügynök, Putyin csicskája, az emberiség ellensége, továbbá egy f@sz.

De akkor most, a 2024-es év elején tényleg tegyük fel végre a kérdést: előrébb vagyunk azzal, hogy hazudtunk egymásnak?”

Nyitókép: SERGEY GUNEYEV / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. január 02. 07:54
Ma megtudtam a rádióból, hogy már nem a tények számítanak, hanem a vélemény. ...és ez még csak az év második reggele. Ja, a benzinkutasok meg a pedagógusok is mindmeghalnak,
stefan74
2024. január 02. 06:12
Igen! Előrébb vagyunk! Ezt szeretjük hallani! Nem is az számít hogy mi az igaz, hanem azt, hogy milyen fasza sztárok vagyunk.
Kozmosz
2024. január 01. 23:01
Pofa be, koronaszepe.
LittleGreg
2024. január 01. 22:57
Kitűnő írás a rabbitól! Érdemes elolvasni az egészet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!