Magyarország nem létezik többé: új ország született a világtérképen! (VIDEÓ)

2023. december 30. 09:59

Erősen megihlette a japán művészeket Magyarország.

2023. december 30. 09:59
null

Erősen megihlette a japán művészeket Magyarország. Legalábbis nem tudunk másra gondolni azon rövidke videó láttán, amiben egy YouTuber összeszedte a különféle magyar vonatkozásokat japán anime-epizódokból.

Van itt Fungarytól, soproni kékfrankosokon keresztül, a Keleti pályaudvarig minden – köztük a Lánchíd is, amin az elképzelt valóságban tankkal is végig lehet menni.

Az egyik sorozatban például Istvánvárosnak nevezik Budapestet, amely „ütközőpont a nyugaton fekvő Vatikán és a keleten fekvő Birodalom között”, „egy kapu az emberek és a vámpírok területeinek határán”.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. december 30. 14:12
Hülyék ezek a kurva yapók??? :)))))
survivor
2023. december 30. 14:12
A stadionok a MIGRÁNSOK szállashelyei. Víz , villany ,tér...
anonymtalan2
2023. december 30. 14:01
"Fungary" Ha valaki nem tudná az "f" japánban valahol az "f" és a "h" között van. Lényegében "フンガリー"(Hungarí)-t írt be, a hivatalos "ハンガリー" (Hangarí) helyett.
Box Hill
2023. december 30. 13:43
Egyszer Melbourne-ben, ahol a közszolgálat rádiónál 68 nyelven sugároztunk, megkérdeztem a japán kolléganőt: - Yoko, nálatok Japánban mit gondolnak a japán-magyar rokonságról? Felnézett a munkájából és válaszolt: - Nézzétek meg az újszülött babáitok fenekén a mongol-foltot. Azzal visszafordult és dolgozott tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!