De és but és aber és mais

2023. november 02. 11:46

Hogy lehetséges az, hogy egyik napról a másikra milliók válnak vallási, történelmi, politikai, biztonságpolitikai, katonai és emberjogi szakértőkké?

2023. november 02. 11:46
Gábor György
Gábor György
Klubrádió

„És miért csak a zsidó katonákkal szemben fogalmazódnak meg roppant szigorú emberjogi elvárások, másokkal, például állig felfegyverzett terroristákkal szemben vajon miért nem? Belegondolnak-e vajon a humanitárius jogvédők abba, hogy ha hasonló követelésekkel álltak volna elő a szövetséges hatalmak fegyveres erőivel szemben a II. világháború idején, mennyi ideig tartott volna még a világháború, mennyi ideig maradt volna fenn a fasizmus és nácizmus, s mennyivel több áldozatról beszélnénk most? És miért a zsidó katonákat szidalmazzák, miért nem azokat, akik – nem mellesleg: vallási meggyőződésükből fakadóan (de erről hamarosan részletesebben is írok) – saját honfitársaikat, köztük gyerekeket használnak fel élő pajzsként? És miért kizárólag a Hamasz statisztikái, kimutatásai és jelentései tekintendők hiteleseknek (vesd össze az Al-Ahli al-Arabi kórház esetét és így tovább), s az ENSZ és a legkülönfélébb, erősen szelektív felfogású »emberjogi intézmények« vajon miért épp ezeket veszik át engedelmesen és szolgai alázattal?

S hogyan lehetséges az, hogy egyik napról a másikra milliók válnak vallási, történelmi, politikai, biztonságpolitikai, katonai és emberjogi szakértőkké?

És tényleg minden kimondott és leírt mondatunkban ott a helye a »de« ellentétes kötőszónak?

Semmit sem lehet egyenesen kimondani? Még azt sem, ami tényleg olyan egyenes, mint a nyíl?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. november 04. 05:46
Ez úgy lehetséges, hogy a magyar emberek egy tanult része gondolkodik, következtet, véleményt mond (ír) és nem dől be a hazai zsidó történészek, stb. hamisításainak. Ha nem létezne a szégyenletes "szájkosár törvény", a neten nagyon sok érdekes vélemény, vita, bizonyítás, ellenbizonyítás, érv, ellenérv, nézet megjelenhetne. Ennek lehetőségét vette el tőlünk a magát "nemzetinek" tartó kormány.
akiaki
2023. november 03. 14:05
a zsidó bácsi sztem most pakol, és megy harcolni, nem csak pofázik
Roadkill
2023. november 02. 21:16
igazi szakértő csak zsidó lehet, legyen bármiről is szó, ez alapvetés
nyugalom
2023. november 02. 21:05
Hogy lehet ez a barom ujságíro? Ja, ez csak egy ócska, buta firkasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!