Amerikai haditudósító jutott be a csecsenek közé

2023. szeptember 22. 18:21

Patrick Lancester dokumentumfilmje nemcsak a csecsen hadsereget mutatja be, hanem a polgári infrastruktúrát, a történelmet és a vallást is.

2023. szeptember 22. 18:21

Páratlan dokumentumfilmet készített az amerikai haditengerészből lett haditudósító, Patrick Lancester. „Ebben a dokumentumfilmben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy megismertessem Önt Csecsenföld és a csecsen nép szívével és lelkével” – írta a videóhoz az influencer.

Elviszlek Groznijba, Csecsenföld fővárosába, hogy felfedezzem a csecsenföldi különleges erők és rendőrség életét és kiképzését.

A dokumentumfilm nemcsak a csecsen hadsereget mutatja be, hanem a polgári infrastruktúrát, a történelmet és a vallást is.

„Mélyen elmerülünk a csecsen néppel, hogy megmutassuk lelküket és mindennapi életüket” – fogalmazta meg röviden a célkitűzését Patrick Lancester. A videóból kiderül, mit gondol a csecsen nép az Oroszországgal vívott két háború után nemcsak Oroszországról, hanem az USA-ról, a NATO-ról és az ukrajnai háborúról.

A nyugati médiában ilyesmit nem látni,

hiszen csak azt mutatják meg, ami a narratívájukat alátámasztja” – indokolta a dokumentumfilm fontosságát.

A dokumentumfilmet itt tudják megtekinteni: 

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2023. október 26. 11:39
Ez a film már vóóót kb 1-2 hónapja. És nem kellett "bejutni" a kiképzőtáborba mert az nyitott mindenkinek, csak aki nem a frontra megy annak fizetős. És meglepően korszerű a dolog, az ejtőernyős kiképzés légcsatornában meg egyenesen lenyűgözött.
B_kanya
2023. szeptember 23. 10:13
"Falióra tábornok 2023. szeptember 22. 20:41 patrik barátunk korábban az rt-nek és a zvezdának dolgozott, nyilván nagyon nehéz volt lezsírozni a kecskebaszó turnét. :DDDD" Nyolc éve tudósít a Donbaszból, ahova rendszeresen belőttek a travi szóvivőtök szerelmei :) Szegény michael cirillo, mi lesz most vele?
Házam Hazája
2023. szeptember 22. 22:27
És a "rendszerük" még él. Nem bolond beszéd. Földrajzilag pedig nem egy 30 éve eladott Magyarország.
Kovács Ubul
2023. szeptember 22. 21:08
Amerikai hazaáruló jutott be a csecsenek közé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!