Ceglédi Prigozsinról: Ép elmével, ép lélekkel senki nem drukkolt ennek a fertelmes szörnyetegnek

2023. augusztus 24. 09:51

Szerinte jobb hely lett a világ nélküle.

2023. augusztus 24. 09:51

Ceglédi Zoltán a Facebookon értekezett Prigozsin feltételezett halálával kapcsolatban. Mint fogalmazott, „Prigozsin egyre valószínűbb halála kapcsán azért azt csak ki kell mondani, hogy bár úgy általában nem ünneplünk emberhalált, pláne, hogy itt most nem egymaga zuhant ki a hetedikről függönyvasalás közben, hanem egy kisebb repülőgépnyi emberrel kellett meghalnia, akik közül nyilván nem volt mind háborús bűnös, de… 

de Prigozsin az volt, és jobb hely a világ nélküle.”

Leszögezte, hogy egészen biztos abban, hogy az ukrán nép jogos elégtételt érez, s kicsit talán meg is könnyebbült. „Ennek a gazembernek a zsoldoscsapata hajtotta végre a legborzalmasabb támadásokat Ukrajna ellen. Az egyik legnagyobb háborús uszító is volt, folyamatosan új, még pusztítóbb fegyvereket követelt a frontra, és személyében is akadálya volt bármilyen tűzszünetnek, pláne békének. 

Nem véletlen, hogy ép elmével, ép lélekkel senki nem drukkolt ennek a fertelmes szörnyetegnek. Az orosz diktatúra egyik leggusztustalanabb »terméke« volt.”

„Hátha Prigozsin halálával ahhoz is kicsit közelebb kerültünk, hogy végre elhallgassanak a fegyverek. Mindenki ezt szeretné már.”

Nyitókép: Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marco Polo
2023. augusztus 27. 18:59
Lenin szavaival élve hasznos idióta volt. Tette a dolgát.... Irtotta az ellenséget.... Sajnos a magyarokat is!!!
Cyklon
2023. augusztus 24. 21:45
Hogy Prigozsin terrorista volt, az kétségtelen, de ezzel nem az ukránok , mint inkább az orosz vezetés nyert elégtételt.Az ukránoknak akkor lesz elégétel, amikor Zselenszkijt felakasztják.
ghelmddfd
2023. augusztus 24. 21:40
Ép elmével, ép lélekkel ------------- Na ilyen halandzsa hangok nem vannak! He? Dehát a hunnok egy SS, Prigozsin Balamir, a Hunnok a Wagneresek, a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, és Prigozsin egy magyar, vele annyi a libcsi democsokráciának, éljenek az SS-esek terminus technikussal garázdák! ljenek a Magyarok!
Zokni
2023. augusztus 24. 15:54
Ki az a Czeglédi Zoltán? Mert azért Putyinnál nem rosszabb a “zsoldosvezér”. Ugye, aki a szakácsát hadvezérré nevezte ki, az még nagyobb iszonyata a világnak. Nem, kedves Szerző? (Erre mondta Napoleon, hogy mindenki ott hordja a tarsolyában a marsall-fakanalat…)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!