Felvétel órákkal a földrengés előtt: így jelezték a madarak, hogy baj lesz (VIDEÓ)

2023. február 10. 14:28

Érdekes fizikai jelenség hatására jeleztek a szárnyas állatok, de már túl késő volt.

2023. február 10. 14:28
null

Meglepő videó látott napvilágot a Twitteren: Törökországban és Szíriában a madarak előre jelezték, hogy baj közeleg. Mint ismeretes, a madarak a Föld mágneses mezejét használják a navigációhoz és a helymeghatározáshoz.

Zavart viselkedést figyeltek meg a madaraknál közvetlenül a Törökországban és Szíriában történt hatalmas földrengés előtt.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
digitalisjolet
2023. február 10. 19:31
Szerintem ez a beszéd sokkal jobban jelezte a bajt: https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2023/02/Get-your-dirty-hands-off-Turkey-.mp4 (Suleyman Soylu, a török belügyminiszter szólt be az amerikai nagykövetnek, hogy vegye le a mocskos kezét Törökországról.) Oda is pörköltek a törököknek a HAARP-pal (vagy más időjárás-befolyásoló fegyverrel), ami már évtizedek óta létezik. https://www.bitchute.com/video/ZOrxhKYff1Sm/
Akitlosz
2023. február 10. 18:50
Ha nem lenének kipusztítva az elefántok, akkor ők szóltak volna előre, ők meghallják időben a földrengést.
kiss.istvan770
2023. február 10. 18:40
Néhány számítógépes alkalmazást mesterséges intelligenciának titulálnak, de a madarak előre jelzik a földrengést, az ember pedig nem.
Mimre
2023. február 10. 18:37
Már több, mint 20 éve volt egy papagájunk. Egyik éjjel arra ébredtünk, hogy veri magát a kalitkában, veszettül csapkod a szárnyával. Felébredt rá az egész család. Bementünk hozzá, de nem jöttünk rá, hogy mi baja lehet. Mondtam a gyereknek, hogy biztos rosszat álmodott. Lefeküdtünk, majd kb. fél óra múlva megint előadta a riadalmát. Átnéztük a kalitkáját, gondoltuk talán valami bogár lehet a kalitkájában, attól riadt meg, de semmit nem találtunk. Újra lefeküdtünk aludni. Reggel mondták a hírekben, hogy éjjel földrengés volt az országban, fél órával később meg az utórengése. Azt nem tudom előre jelezte-e, mert aludtunk és semmit nem éreztünk az egészből. A rengés központja nem felénk volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!