Ami Jakabnak parizer, az Gyurcsánynak lángos

2021. március 22. 11:20

„Marcival igazságosan osztozunk a hazai ízeken” – írta közösségi oldalán a DK vezető politikusa.

2021. március 22. 11:20
null

„Marcival igazságosan osztozunk a hazai ízeken, a lángost közösen esszük meg, a Balaton szelet az övé. A képen épp azt magyarázom Marcinak, hogy a lángost haza kell vinnünk, mert itt a szabályok szerint közterületen nem ehetjük meg. Sikerült meggyőznöm” – írta közösségi oldalán a DK elnöke, aki fiával Lángost fogyasztott Brüsszelben.

Kapcsolódó érdekesség

A jelek szerint Jakab Péter Jobbik-elnök ráment az egyszerű kisember szerepére. A miniszterelnökkel, illetve a kormánypárti politikusokkal rendre vállalhatatlan stílusban beszélő, szokatlan parlamenti performanszairól is ismert ellenzéki honatya a napokban a Facebook-on kiflivel, parizerrel és piros arannyal pózolt, majd miután ezt többen szóvá tették, rátett még egy lapáttal: margarinos kenyérrel ismételte meg a „mutatványt”. Egyúttal üzent a „fideszes úrigyerekeknek”, mondván, a „jachtos partik után hasznos lenne megismerkedni a valósággal is”.

Jobbik-elnök ráment az egyszerű kisember szerepére. A miniszterelnökkel, illetve a kormánypárti politikusokkal rendre vállalhatatlan stílusban beszélő, szokatlan parlamenti performanszairól is ismert ellenzéki honatya a napokban a Facebook-on kiflivel, parizerrel és piros arannyal pózolt, majd miután ezt többen szóvá tették, rátett még egy lapáttal: margarinos kenyérrel ismételte meg a . Egyúttal üzent a .

Címlapkép: Gyurcsány Ferenc és fia. Fotó: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. március 23. 07:06
Honnan lopta a lángost?
zakar zoltán béla
2021. március 22. 16:47
kádárhokedlilesz?
Korrupt Kornél
2021. március 22. 16:46
ferkó gyere haza, kedvenced kakigeri nagy bagzó szemekkel nézi a nejedet!
annamanna
2021. március 22. 14:51
Oroszlán Szonja is azt mondta, a kedvenc kajája a lángos. Ez végül is hihető, ha egy színésznő részéről picit meglepő is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!