A görög komposok sztrájkja állította meg a migránsokat

2015. november 07. 14:57

Sztrájk miatt nem közlekednek a kompok Görögországban, így bár elvileg tovább utazhatnának a migránsok, gyakorlatilag a kikötőkben rekednek.

2015. november 07. 14:57

A komposok több napos munkabeszüntetés miatt felduzzadt a menekülők tömege Görögországban - írja az Euronews.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Droite
2015. november 07. 23:15
Nemet titkosszolgalat elsullyeszthetne par kompot igazan, ha amerika a sajat felhokarcoloit bonthatja az ott dolgozok munkaidojeben , akkor egy kis szabotazs siman beleferne. Habar akkormeg lehet hogy jonne Soros profeta es kettevalasztana a folkozi tengert a (z europa elfoglalasara)valasztott nep elott.
Droite
2015. november 07. 23:12
Annyira nem vagy pc korrekt, rogvest ki is rekesztelek csak ugy ajropeer modon, ja meg antiszemita is vagy , es az europai ertekekkel (?) Ossze nem egyeztetheto a viselkedesed, marmint hogy neven nevezel valamit.
UvegSam
2015. november 07. 22:04
Mennyivel egyszerűbb lenne a komposokat megvenni kilóra, szállítás nuku... Megvenni a kompokat, szállítás csak szigetlakók, illetve turisták . Mennyire egyszerűnek tűnik mindez, akárcsak az , hogy NE GYERTEK, MERT VISSZA LESZTEK KÜLDVE, EURÓPA NEM FOGAD TÖBB BEVÁNDORLÓT!
hátakkor
2015. november 07. 21:15
Ez nem a Juncker frankó modell..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!