Nyit a Balaton, rémhír volt az 1300 forintos lángos

2022. május 21. 13:32

Úgy tűnik, mégsem szálltak el az árak a tó partján.

2022. május 21. 13:32
null

Ahogy a hőmérő higanyszála 30 fok köré és fölé kúszik, a Balaton is lassan felébred téli álmából. Néhányan már pénteken is bemerészkedtek a vízbe, de ez még messze van az igazi szezontól – derült ki a Ripost siófoki beszámolójából.

Majd kitértek arra, hogy „a rémhírekkel ellentétben jó árakon lehet enni is, a siófoki Plázs Korzójának egyik büféjében

A palacsinta darabja 290 forint, a hekknek pedig 65 forint dekája”

Megjegyezték, a legtöbb szabadstrandon egyelőre a pünkösdi készülődés zajlik. A helyiek arra törekszenek, hogy szép és rendezett környezet várja majd a szezon kezdetén idelátogatókat.

Gréczy Zsolt már április végén emlegette a balatoni árakat

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a balatoni árak kapcsán Gréczy Zsolt tett közzé egy bejegyzést még április végén a közösségi oldalán. A DK-s politikus akkor lángosköltséggel és Covid-halottakkal politizált.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Marjai János

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2022. május 21. 20:37
Nehogy egyetek a brécizsolti sajtos-tejfölös lángosából! ;)
memoriter
2022. május 21. 19:40
Tavaly Balatonlellén pontosan ugyan ennyibe kerültek a lángosok. Mondjuk én a sima üres lángost szeretem magában, semmi nem kell rá. Idén is Lellére megyünk, nekem a Balaton a minden, a tenger a nyomába sem jöhet. Már alig várom, hogy jókat hancúrozzunk a vízben az unokámmal, és neki veszek lángost is, palacsintát is, sőt kukoricát is, akármennyi, majd itthon spórolunk, és majd itthon sütök palacsintát is, ahogy eddig is, de az ott más. Annnak ott a strandon más az íze, más a "bukéja", hogy úgy mondjam :))))
Csabi 10
2022. május 21. 17:17
Rémhír bizony. 1100Ft A sajtos tejfeles fokhagymás Keszthelyen a Balaton parton pontosabban a városi strandon. Kürtőskalács 1000 Ft
Voltkocsmáros
2022. május 21. 16:43
Csak szólok,a Balaton környéke tele van a nagy bevásárló hálózatok üzleteivel,hasonló áron mint otthon.Ha nem futja a négy csillagos szálloda éttermére füreden,irány a tesco.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!