Fákat csavart ki a szél Borsod megyében

2021. augusztus 17. 08:10

Erős szél kíséri az átvonuló hidegfrontot az ország nagy részén, különösen Sajópüspöki és Bánréve térségéből kérték sok esetben a tűzoltók segítségét.

2021. augusztus 17. 08:10
null

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedd reggeli tájékoztatására hivatkozva az Origo azt írja: Sajópüspökiben, a Rákóczi Ferenc utcában lakóházra dőlt három fenyőfa, amelyek elektromos vezetéket is leszakítottak. A Hősök terén az erős szél gyökerestül kicsavart a földből egy fát, amely rádőlt a villanyvezetékre.

Kidőlt fa és leszakadt elektromos vezeték nehezítette a közlekedést a 26-os főúton, Bánréve térségében. Bánréve Kossuth Lajos utcájába is riasztották az ózdi hivatásos tűzoltókat, ahol villanyvezetékre dőlt egy fa. Serényfalván, az Ady Endre úton egy nagy méretű fa kettétört, és megrongálta egy családi ház tetőszerkezetét – írja a lap.

A nyitókép illusztráció: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. augusztus 17. 09:31
Könnyű elképzelni azt az aberrált állatot, aki ezt a pusztítást lájkolta....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!