Jobbik: A Fidesz egészségügyi forráselvonással fenyeget Tapolcán

2015. március 13. 18:51

A Jobbik szerint a Fidesz azzal fenyegeti a tapolcai lakosokat, hogy ha nem a fideszes jelölt nyer a választáson, akkor forráselvonások lesznek az egészségügyben. A Jobbik tiltakozik a választók zsarolása ellen.

2015. március 13. 18:51

A Jobbik szerint a Fidesz azzal fenyeget a tapolcai választási kampányban, hogy ha nem az ő jelöltje nyer, akkor leállnak a már megkezdett, a jobbikos Dobó Zoltán polgármestersége alatt folytatódó fejlesztések.

A Fidesz pénteki közleménye szerint az ajkai Magyar Imre Kórházban csaknem négymilliárd forint értékben fejlesztették a kórházi infrastruktúrát, a százegy éves tapolcai kórházban pedig 2,3 milliárd forintos fejlesztés van folyamatban. Hozzátették: a választás tétje az is, hogy „tudjuk-e közösen folytatni a megkezdett munkát az egészségügy további fejlesztése érdekében”.

Erre reagálva a Jobbik azt közölte pénteken, hogy tiltakozik „az ilyen zsarolás ellen”, és felszólította a nagyobbik kormánypártot, ne fenyegesse forráselvonással a lakókat. Közölték továbbá: a Jobbik Rig Lajos személyében olyan jelöltet állított, aki ismeri a környék egészségügyi kihívásait is, aki szakszervezeti vezetőként, munkahelyét kockáztatva is megvédte a tapolcai kórház dolgozóit, létszámleépítéseket akadályozott meg.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. március 14. 22:04
http://alfahir.hu/tenyleg_van_ss_tetovalasa_rig_lajosnak
kukagyerek
2015. március 14. 10:01
Remélem a tapolcaiak nem ijednek meg ettől az pökhendi, aljas fideszes fenyegetéstől és a sunyi mutyis banda helyett a MAGYAR NEMZETI OLDALT VÁLASSZÁK! Ezért hát győzzön a JOBBIK !!!
Brigadéros
2015. március 14. 07:56
Odáig olvastam, hogy a jobbik szerint a fidesz...aztán erőt vettem magamon és tovább olvastam...silány habverés, tényleg csak ennyire futja?! Legalább cigányoznának egy kicsit...:)
csuka
2015. március 14. 06:10
A bolsevik, liberál maffiózókból verbuválódott FIDESZ bármire képes a hatalomért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!