Légy bátor, de ne légy hülye!

2017. január 27. 10:48

Ezt üzeni kisfilmjével Juhász Péter rendező azoknak, akik a befagyott Balatonon, a jég miatti örömükben felelőtlenül viselkednek.

2017. január 27. 10:48

Szelfizés a Balaton jegén, korcsolyázás a tó közepéig, babakocsira erősített korcsolyaél – ezek azok a tapasztalatok, melyek arra késztették Juhász Péter rendezőt, hogy rövidfilmjével felhívja a figyelmet a felelőtlen viselkedés veszélyeire. 

„Be brave but don't be stupid” – üzenik videójukkal a Balaton jegének örvendezőknek a készítők.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:16
Így jár aki idézget, meg még angolul is. Persze nem vehetsz részt (hál'Istennek) mindenhol, de a mondás a fajtádról így hangzott: Szép nem vagy, hülye ne legyél!
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:21
Tegnapelőtt Ausztriában egy magyar nő egy síliftből kiesve egy autóra zuhant. Évente százmilliók közlekednek sílifttel, anélkül, hogy kiesnének belőle. Vajon mit művelt ez az okos buksza, hogy neki sikerült? Talán egy jó kis szelfit csinált... A természetes kiválasztódás utat tört magának... Darwin-díj odaítélve. Emlékezetes az újgazdag szellemi fogyatékosok esete is, akik Hummerral mentek a Balaton jegére. Mert ha kibír egy felnőtt embert a jég, akkor biztosan kibír egy 5 tonnás kocsit is. Aztán mikor beleszakadt, mentek a jégre a másikkal, hogy kihúzzák... Végtelenül felháborító volt, mikor ezeket a tűzoltók húzkodták ki a vízből. Egy faszt kellett volna kihúzni! Ott rohadnak meg, csak a nyakukba baszni pár milliónyi büntetést, hogy szennyezik a Balatont. Aztán szedjék ki a kocsijaikat önerőből! Vagy jó lesz búvár-látványosságnak.
Knerten
2017. február 01. 07:27
Nem hiszem, hogy ez a Juhász Péter az a Juhász Péter lenne.
békalepcse
2017. február 01. 07:26
A Balaton mindig veszélyes! Télen a befagyott tó alatt a hőforrások működnek és nagy gyakorlat kell azt felismerni. Azon kívül a madarak is szokták "kifürödni" egyes részeket, ahol szintén vékony marad utánuk a jég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik