Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szijjártó Péter: Bárkinek a haláláról filozofálni nem fér bele a jópofa, arcnélküli kommentelgetésbe

2024. május 17. 17:29

A miniszter támogatja Kocsis Máté javaslatát az életellenes kommentek szigorú szankcionálásáról.

2024. május 17. 17:29
null

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Nekem nem fér bele, hogy bárki bárkinek a haláláról filozofáljon egy kommentben, vagy bárkinek a megöléséről írjon, ezt pozitív színbe tüntesse fel, mint valami jó dolog, vicc és arra szervezkedjen” – fogalmazott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ATV kérdésére a Fico-ügy kapcsán. Hozzátette: szerinte helyes Kocsis Máté kezdeményezése, hogy „ezt gátak, határok közé kell szorítani”. 

Mint korábban megírtuk, Kocsis Máté államilag, törvényi úton korlátozná az életellenes, emberi méltóságot sértő kommenteket, amivel elejét lehetne venni valamennyire a Fico elleni merénylethez hasonló támadásoknak. Szijjártó ennek kapcsán azt mondta, hogy egyetért azzal, hogyha „valaki interneten vagy bárhol valaki más megölésével fenyeget, valakinek a megölésére szervezkedik, akkor azt komolyan kell venni”. „Az nekem nem fér bele a jópofa, arcnélküli kommentelgetésbe. Mégiscsak emberéletekről beszélünk. 

Robert Fico esete megmutatta, hogy sajnos itt Közép-Európában is előállhat olyan helyzet, hogy politikai okokból egy baloldali progresszív merénylő megtámadhat egy miniszterelnököt, csak mert szuverén békepárti politikát folytat” 

– jelentette ki Szijjártó Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­­e­­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
cccbasatu
2024. május 27. 09:02
Bizony szankcionálni kel Orbán járvány és oltás hisztijét és az atomháborús rémület keltését riogatását!A Hülye plakátjai miatt kimérni neki 15 évet a börtönbe!Mert a hisztijeivel a járvány védekezés szabotálásával több 10 ezer ember halálát okozta!
Lajoss
2024. május 19. 10:44
Nyugdíjazzák a BájerZsófit? 😂😂😂😂
alexandrosz-2
2024. május 18. 06:13 Szerkesztve
Még valami: ez a zsidócsicska antimagyar patkány dolgozott keményen a bemtéri zsidó bandájával, együtt a talján diplomáciával, hogy a zsidó kommunista terrorista ribanc szabadlábra kerülhessen. Megcsinálták. Magyarokat, random, az utcán, felfegyverkezve, csoportosan, véresre verni nekik kóser buli. Ma se ismerhetjük a tőbbi antifa terrorista arcát, nevét, a magyar segitőiket, kalauzaikat, szervezőiket, tanácsadóikat. Védik őket a szemkilövők, a moszados titkosszolgák, a vérügyészek és zsidö kommunista bírák. A zsidó kommunista terroristákról, gyilkosokról és aljas segitőikről írni számukra tűrhetetlen. Meg a kurva anyádat kakadu! Dögölj meg antifástól, pride-ostól, népirtó apartheid zsidó terroristástól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!