Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Rendkívüli!

Kire szavazzanak most a Fidesz-szimpatizánsok? – gyorselemzés visszalépés után a Mandineren

Magyar farol ki a köztévés vitából is

2024. május 13. 18:39

Már hetek óta menekül a vita elől.

2024. május 13. 18:39
MAGYAR Péter
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Magyar Péter ultimátumot adott a köztévének, hogy csak abban az esetben vesz részt az EP-listavezetők vitáján, ha az MTVA fő műsoridőben és élőben közvetíti a vitát. Különbség van aközött, amikor a pártok javaslatot tesznek a vita formájára és megegyeznek arról a vitát szervező médiummal, s amikor ultimátumot adnak, különben nem vesznek részt.

Magyar már hetek óta menekül a vita elől, először abban reménykedett, hogy a köztévé (pontosabban: »a Karmelita«) nem rendez vitát az ellenzék részvételével, ezért feltételnek szabta, hogy ő csak ott vitázik. Most feltételül szabta a főműsoridőt és az élő műsort, azzal a kikötéssel együtt, hogy ne egyidőben legyen vita mind a 11 párt képviselőjével.

Miután a Fidesz döntött úgy, hogy Magyar hamis hősködése alól kihúzza a szőnyeget, nem engedi, hogy vita nélkül induljon a választáson, s a helyzetet Magyar szembesítésére akarja használni, kizártnak tartjuk, hogy ne élőben és ne fő műsoridőben rendezzék a vitát. Nem lehet tudni, hogyan oldják meg, hogy valódi vita legyen, mert 11 ember nem tud vitázni, 

de nyilván azt akarják, hogy Magyar ne tudjon elbújni, le tudja leplezni önmagát.

Magyar arroganciája és trumpista pökhendi stílusa mellett a Facebook oldalán közzétett ultimátuma arra utál, hogy Magyar már a köztévés vitából is farol ki. Ultimátuma további követeléseket is tartalmaz, amelyek a médiumok komptenciájába tartoznak, mint »a vita ismétlésének szabályai«. Egyes részletek felhasználása, akkor is a köztévé szerkesztőinek döntési joga, ha ismerjük a köztévé hírhamisító jellegét.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2024. május 14. 12:36
Páratlan, Bartus vs. Magyar vs. Gyurcsány vs. Momentumakárki.....már nem tudok több KV-t kérni.
barni-a-hegyrol
2024. május 14. 10:30
A csillagszemű-igazmondó Bartus, életnagyságúnál valamivel kisebb, fagyott ürülékből faragott szobrát most letaszította az ellenzéki csőcselék a talapzatáról. Helyébe Durcás Petike fémhatású, gendersemleges fröccsöntött műanyagból készült szobra került.
barni-a-hegyrol
2024. május 14. 10:12
A szar hír az a számodra, Bartus, meg minden anarchista-marxista szélbalos és neolibsi dk-tálib számára is, hogy MP egyetlen egy dolgot bizonyított be: Azt hogy a fidesz kizárólag jobbról váltható le!!! Az emberek nem kérnek a hagymázas, világmegváltó téveszméitekből! Nem akarnak háborúzni! Nem akarnak tömegestül és ellenőrizetlenül migráns csordákat az országba! Szarnak az általatok orrba-szájba erőltetett woke, meg lmbtq propagandára! Nem kérnek a hisztérikus influenszereitekből, meg a vallási fanatikus tálibjaitokból! Elutasítják az általatok újonnan felkapott antiszemitizmust és úgy általában az összes történelmi felekezet híveinek folyamatos és ordenáré mocskolását! Továbbra is a normalitásra van igény! Konzervatív, nemzeti érdekeket szem előtt tartó, jobboldali kormányzásra! A tömegek arra fognak szavazni, aki hitelesebben képviseli ezt, mint a fidesz, addig jobb híján meg a fideszre...
Ízisz
2024. május 14. 09:46
Z. "Tommaso 2024. május 13. 23:41 A diktatórikus FIDESZ FOSIK, mert veszélyben érzik a 6 almukat. Mig a 35 éves orbánpárt kb TIZ EP-képviselői helyre számithat, addig Magyar Péter mindössze egy hónapja alakult pártja - a jelenlegi felmérések szerint - ÖT helyre. Ezért jelenik meg a rezsim lakájmédiájában naponta 25 - 30, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó, hazug cikk." Ízisz Tommaso 2024. május 14. 09:45 Z. El is hiszed amit írsz??? 🤦‍♀🤨 Ja, az nem fontos egy fizetett hazaáruló bérkommentelő kurva cselédnél!!! Pénz beszél, a hazaáruló kutya meg ugat!!! 💯😎🖕❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!