A Bolt és az Uber után újabb taxis gigavállalat érkezik Budapestre

2024. május 02. 16:58

Az ügyvezető szerint a fővárosi taxis piacon csökken a kereslet, és nehéz versenyezni az ügyfelekért.

2024. május 02. 16:58

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

A Bolt és az Uber után újabb taxiszolgáltató jön a magyar fővárosba. Az ügyvezető szerint ami a civileknek az Uber, az a világ vállalatai számára a Gett. John Péter ügyvezető az Indexnek elmondta: a Tele 5 és a Best Taxi felvásárlása után a következő lépés egy nemzetközileg is elismert és bizonyított applikáció bevezetése. Ráadásul a Taxim a tervek szerint Gett márkanév alatt folytatja, 

a jövőképük az, hogy az ország első számú üzleti taxis személyszállítói szolgáltatójává váljanak.

Az ügyvezető szerint a fővárosi taxis piacon csökken a kereslet, és nehéz versenyezni az ügyfelekért, főleg az olyan alkalmazásokkal szemben, amelyek már eleve le vannak töltve a Magyarországra látogató turisták telefonjaira, ezért döntöttek a Gett-tel való együttműködés mellett.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. május 02. 18:30
Eddig csak a magánszemélyek adatait szivták be külföldről, most az izraeli cég a vállalati HR adatokra is ráhajt. Persze Karigeri ellenáll. Azt tanácsolta menjenek gyalog az emberek. Vagy biciklivel. Mindkettő egészséges.
Patika
2024. május 02. 18:20
Szegény Főtaxi... A konkurens Voplán taxit visszasírja.... (szereintem már a taxis cég is több lesz itt mint a fizetőképes utas.) Ez a szabad kapitalizmus lényege bármely multi idejöhet elvenn a hazaitól a piacát.
SzaboGeza
2024. május 02. 18:01
Az az érdekes, hogy az idelátogató külföldieknek miért nincsen bizodalma a magyar taxis appokban!!??? Amúgy meg, csak versenyezzetek az utasokért!!! Kell a verseny a taxis személyszállításban! Mert a kitiltásokkal csak elpofátlanodtak a taxisok Budapesten!!! Ellenben, a versenyhelyzetnek egyformának kell lennie!!! Az ide érkező külföldieknek is, BE KELL TARTANI A, MAGYAR SZABÁLYOKAT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!