Újraindul a Győzike Show

2024. április 23. 08:32

Az RTL Klub helyett a TV2 vetíti Gáspárék kalandjait.

2024. április 23. 08:32

Nyitókép: Képernyőfotó

A Blikk úgy értesült, hogy a 19 évvel ezelőtt, 2005-ben indult, Gáspár Győzővel és családjával forgatott komédiasorozatból 

14 év után újabb részek készülnek

 majd. A show nem az RTL, hanem a TV2 képernyőjén lesz látható ősztől, derül ki.

Hangsúlyozzák: 

nem tudni, hogy Gáspár Győző és felesége mellett lányaik is vállalják-e a felkérést. 

„A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben” – írta a lapnak a TV2.

A Blikk úgy tudja, hogy 

a sorozatot nyáron forgatják majd,

 és a részek naponta lesznek majd láthatóak a TV2-n.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­­y­o­k­­ ­­v­­á­­­r­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Grogu
2024. április 23. 22:17
Aki esetleg aggódott volna, annak itt egy újabb szuper hír, a Gáspár család már az EU-ban is képviseli hazánkat, remélem büszkén és megnyugodva vesszük tudomásul: Gáspár Győző lánya fideszes politikus asszisztense lett. Gáspár Győző idősebbik lányának, Gáspár Evelinnek a neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé. Az 1994-ben született Gáspár Evelin a közösségi felületein egyébként szokatlan módon nem tünteti fel az EP-ben végzett munkáját, noha az sokak számára büszkeséget jelentene, hiszen nagyon is jól mutat egy önéletrajzban.
Dunhill67
2024. április 23. 20:52
hehe...az összes libsi összefutott e cikk alatt....és vadul lájkolják egymást (és saját magukat:)...hát..kellemes közös masztit kívánok :-DD
Dunhill67
2024. április 23. 20:48
jájj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!