Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum

2024. április 25. 12:33

Azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.

2024. április 25. 12:33
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum. Mi vagyunk azok, akik európai koalíciót szerveztünk a magyaroknak járó pénzek megvédésére. Mi vagyunk azok, akik újra és újra megmutatják Európában, mit is művel a Fidesz Magyarországon. És mi vagyunk azok, akik tegnap 399-118-ra győztük le Orbán Viktort az Európai Parlamentben, amely kimondta: csak akkor kaphat uniós pénzt a magyar kormány, ha biztosítja, hogy nem lopja el.

Azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését,

és eközben elzárja a NER oligarcháit azoktól a milliárdoktól, amiből finanszírozzák a dubai, londoni, New York-i luxuséletüket. Ennek köszönhető, hogy egyre több belső konfliktussal néz szembe az orbáni hatalmi gépezet, mert nem tudják uniós pénzosztással kompenzálni a másod- és harmadvonalas vállalkozóikat, akik ugyanúgy vágynak a toszkán villákra, és az adriai óriásjachtokra, mint a miniszterelnök közvetlen rokonsága.

A kormányváltás alapfeltétele, hogy a jövőben is megmaradjon az európai uniós nyomás a magyar kormányon. Erre ma a Momentum és az ott végzett elmúlt öt éves munkánk a legjobb garancia.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

Orbán Viktor ügyeskedéseire és zsarolásaira készül válaszolni az Európai Parlament.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 393 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­l­á­­n­­y­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­n­­a­­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 29. 19:49
Szégyen! Nincs még egy másik kormány Európában amely ennyire elárulná hazáját. Ennyire nem a nemzet érdekeit nézni, hanem csak a saját korrupt haveri körét, külpolitikában pedig az agresszor háborús bűnös Putyin vezette Orosz Birodalomét.
Tommaso
2024. április 29. 19:46
Agyrém: A magyar kormány szerint szerint Donáth Anna fúrta meg az olimpiai rendezést. holott arról Orbán Viktor mondott le önként, másnak erre nem is lett volna joga. a Momentum csak segiteni szeretett volna az erről egyedül döntő Orbánnak. Hogy a Felcsúti Geci nagy népi támogatással rendezhessen olimpiát. Azt nem sejthették, hogy ORBÁN GYÁVÁN ELSZALAD a NÉPSZAVAZÁS, a magyar emberek (véleménye) elől.
Akutyafáját
2024. április 27. 07:25
Szégyen! Nincs még egy másik ellenzéki népség európában aki ennyire elárulná hazáját. Balos szívvel, néger feleséggel, félnéger fiammal, buzi barátommal fogok idén is szavazni menni csak hogy ne a hazaárulók nyerjenek. Hát igen erre mondták régen hogy “a haza minden előtt”. Éljen Shiffer András!!! Aki tényleg baloldali. Kár hogy feladta a politizálást. (Mellesleg hozzá tenném hogy a fenti hozzászólásból még a vessző is igaz.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!