A Kehi-jelentés leleplezte Karácsonyt

2024. április 16. 20:43

S miközben ezek a disznóságok fokozatosan kiderülnek, Karácsony a választási kampányban tovább arcátlankodik.

2024. április 16. 20:43
Karácsony Gergely
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Zila János, az Alapjogokért központvezető elemzője szerint azért fagyott le a baloldal a Kehi-jelentés után, mert kínos számukra a jelentés tartalma

Rámutatott: »Ebben a helyzetben – közeledik a választás – borzasztóan kellemetlen számukra, hogy ez az egész ügy kezd kiforrni. Eddig láttuk, hogy volt egy túlárazás, meg láttuk, hogy a kivitelező cég részéről két baloldal közeli ügyvédhez érkezett másfél milliárd forint. Nem láttuk azt, hogy pontosan ennek a pénznek mi lehetett az útja. De most már kibontakozik teljes egészében a történet. Miért kell készpénzben fölvenni ezt a bődületes összeget? Azért, hogy utána ne tudjuk követni a pénz útját.«

(...)S miközben ezek a disznóságok fokozatosan kiderülnek, Karácsony a választási kampányban tovább arcátlankodik.

Elmegy egy MVM Dome-ban rendezett koncertre.

Facebook-oldalán pedig arról posztolt, hogy a fiatalabb korosztály egyik kedvenc zenei előadójaként ismert Beton.Hofi művésznevű volt focista, Schwarz Ádám koncertjén járt. Visszataszító módon Karácsony feliratú pólóban pózolt, hogy biztosan mindenki felismerhesse »kedvenc« városvezetőjét. Mi több, az MVM Dome épületével pofátlanul szelfiző Karácsony láthatóan jól érezte magát, annak ellenére, hogy 2019-es kampányában főpolgármester-jelöltként még hangzatosan stadionstopot hirdetett megválasztása esetére.

Ezek után nem árt felidézni bevezetőnket, jelezve: Karácsonyt a budapestiek zöme egyáltalán nem szereti, ezért aztán hinni sem fog neki, bármit is hazudik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­­n­y­­o­­­k­ ­v­á­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
cutcopy
2024. április 17. 10:42
Jó hát nyilvánvalóan végig hazudják ezt a kampányt is, teljesen világos számukra is hogy amit mondanak az nem igaz, majd bele döglenek hogy úgy tegyenek mint aki várost vezet..
Lajoss
2024. április 17. 07:19
Tudjuk,Józsi bá,megint eladta a Városházát…😂😂😂
SzaboGeza
2024. április 16. 23:40
Karácsony hamarosan börtönbe megy!!!! LOPOTT!!!! Én nem szavaznék rá!!! Még a végén megússza, az ítéletet!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!