Többen vagyunk a parlamentben. Többen vagyunk az országban. Többen vagyunk az utcán

2024. március 27. 10:12

Induljon el újra a Békemenet! Most meg kellene mutatni magunkat, hogy mindenki számára világos legyen az igazság!

2024. március 27. 10:12
Békemenet
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

 

„Többen vagyunk a parlamentben. Többen vagyunk az országban. Többen vagyunk az utcán. Mi vagyunk többen, még akkor is, ha nem ordítozunk állandóan. Valamit azonban most tenni kell. Induljon el újra a Békemenet!  Most meg kellene mutatni magunkat, hogy mindenki számára világos legyen az igazság! Ha végre újra elindulunk, én ott leszek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­­­y­o­­k­­ ­­­v­á­r­­­n­a­­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
2024. március 28. 19:39 Szerkesztve
Z. Az eddig békemenetek, a mi közösségünk erő demonstrációja volt, a hozzá tartozó spirituális élménnyel... Már nem békemenetre van szükség... Az már kevés és hatástalan lenne a globalista háttérhatalom erőivel szemben!!! Ez a csendes vonulás nem lesz elég, hogy megvédjük magunkat!!! Most másra van szükség, ha az utcára megyünk!!! Mert az életünk a tét!!! 💯🇭🇺💤
sulikroland
2024. március 28. 06:49
"Most meg kellene mutatni magunkat, hogy mindenki számára világos legyen az igazság!" Attól, hogy többen mondják, még nem lesz feltétlenül igazság.
Pelso j.
2024. március 28. 05:57
zoli, birkamenet ügyben a nagyfőnökötöknek szólj, ő dönt, az írásod jelentősége nulla. Talán nincs rá pénz, vagy most éppen nem akarja közröhej tárgyává tenni a sajátjait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!