Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek?

2024. március 27. 13:02

Nagyon régi ismeretségünkre tekintettel, mintegy kárpótlásul megtennél valamit? Körbekérdezel, hogy hány ilyen van még?

2024. március 27. 13:02
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

Takonygerincű? Nárcisztikus pszichopata? Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek? Baszod alássan, Zsolt, HÁT, TI TARTOTTÁTOK EL!

Értem, jól mulattok azon, hogy a túloldalon meg pajzsra emelik, és értem én az egyszeri fideszest, akinek választania kéne a szaralakot eltartók és személyesen a szaralak között, akkor visszafordul, de ha ti nem vagytok, akkor az egész nincs. Pontosabban, ha ténylegesen vagytok, és nem csak hazudjátok magatokról, hogy ti egy közösséget alkottok, akkor nincs.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben.

Ugyanis szemben a divatos vélekedéssel az ilyen helyzeteknek nem az a megoldása, hogy hosszú évek után a filmcsillag és a titkárnő személyiségi jogokra és ártatlanság vélelmére fittyet hányva kiventilálja magát a fészbukon, hanem hogy a környezet segít, ha valaki nem tud kilépni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy öntudatos próbababára költöttek havi négymilliót az én adómból. Tényleg köszi ezt az egészet. Viszont nagyon régi ismeretségünkre tekintettel, mintegy kárpótlásul megtennél valamit? Körbekérdezel, hogy hány ilyen van még?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­á­n­y­o­k­­­ ­v­­­á­­­r­n­a­­k­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Jose
2024. március 28. 06:49
Valodi, Látom sok a mondanivalód, írj könyvet.
Jose
2024. március 28. 06:48
Hont egy darab megjegyzésből, véleményből leszűrt egy egész csokorra való következtetést, létrehozott egy nagy rendszert. Ez nem járja. Ilyesmit Puzsér csinál rendszeresen, ő persze üvöltve és megkérdőjelezhetetlenül határozottan.
Valodi
2024. március 27. 22:40
machet 21:07 "Hát akkor neked csak a soros garnitúra maradt,az jó lesz?" ... höhöhö ... hát eddig nem az volt, baszodalássan? "Uhh Viktorom! Ne hari de elég carul nézel ki itt... Te... Egykori haver... Segíts már és kérlek súgj... Lenne pár kérdésem. Jól van na.. Tudom... Nem kellemes velem beszélgetni, hisz ugye.. Én ismertelek csóró korodból.. 88 ból... Te egy kis koszos,büdi,zsíros hajú ellenzéki voltál, Soros ösztöndíjjal... Szóval... Mond el nekem öreg " haverom" , mi visz rá egy embert arra, hogy élete végéig kormányozni akarjon? Mi visz rá egy embert arra, hogy azokkal vállaljon sorsközösséget akik ellen egykor harcolt? Mi visz rá téged arra,hogy azokkal cseresznyézz egy tálból akik anno kitűzették az országházra a vörös csillagot... Mi??? Pénz??? Becsvágy? Egó? Hatalomvágy? Mi??? ... Üdv: Én Puskás Lajos"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!