Szentkirályi Alexandra: Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert

2024. március 29. 21:04

Stratégiai együttműködési megállapodás kötött a DK, az MSZP és a Párbeszéd.

2024. március 29. 21:04

Nyitókép:  Földházi Árpád/Mandiner

Összenő, ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában. 

Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert” – fogalmazott Szentkirályi. „Ők hozták az elmúlt években Budapestet csődközeli helyzetbe, és most azt ígérik, ha rajtuk múlik, ez így is marad” – folytatta. Szentkirályi Alexandra szerint „megtalálta a zsák a foltját”. „A megállapodásuk hosszú távra szól: közös európai parlamenti lista, közös fővárosi önkormányzati lista, közös jelöltek és 2026-ban közös miniszterelnök-jelölt” - tette hozzá. „Ezt már jól ismerjük”.

Ezért kell változás Budapesten!” 

– jelentette ki Szentkirályi Alexandra. A 2024-es magyarországi önkormányzati választást június 9-én tartják.

(MTI)

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­­a­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 30. 17:39
Stratégiai együttműködési megállapodás kötöttek Orbánék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a KDNP-t és az ÁIIamfőt is
Tommaso
2024. március 30. 17:37
Eddig minusz alatti szintű aIexandrának a kampánya, csak a másik Iejáratása, semmi program
Osztap_Bender
2024. március 30. 13:05
Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert Viszont erősen titkoljátok, hogy a ti irányítóitok Izrael és a "lölő félék". Különbség szinte semmi. Madár, madár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!