„Szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget” – Pottyondy Edina is odaszúrt Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. március 27. 11:25

A liberális influenszer is reagált a kiszivárogtatott hangfelvételre.

2024. március 27. 11:25
null

 Nyitókép: Youtube képkivágás

Pottyondy Edina is reagált Magyar Péter kiszivárogtatott hangfelvételére. Szerinte a nyilvánosságra hozott felvétel egy vádbeszéd a regnáló kormány ellen – hallható legújabb videójában

Az Igazságügyi Minisztérium portásától Varga Judit körmösén keresztül a balatonhenyei asszonykórusig százszámra készülnek beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata, bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a vidékieket lenéző, gigerli önimádó elmebeteg, sértett és végtelenül hataloméhes ember, narcisztikus manipulátor” – mondta legújabb videójában Pottyondy, majd hozzátette, hogy „el tudtom képzelni, hogy kivételesen nem hazudnak, hiszen a fideszes elit nagyjából ilyen arcokból áll és ezzel a személyiséggel teljesen logikus, hogy állami céget bíztak rá”.

„Ami nem stimmel, az az, hogy ha Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szarember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak, hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot, vagy a közoktatást”

 – tette fel a kérdést.

Szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget”

– mondta Pottyondy.

Az aktivista szerint a hangfelvétel „szótári definíciója lenne a válási bosszúpornónak”, és az eset moralitását kérdőjelezte meg: „normális dolog-e felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal, aki Rogán Antallal intézteti a válását, aki el akarja tőled venni a gyerekeidet, akiről tudod, hogy rendőrségi jelentéseket, ügyészségi dokumentumokat hamisít, aki aktív résztvevője a Pegazus-botránynak, bűnözök szabadon engedésének?”

 

 

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­n­y­­o­­­k­ ­­v­á­­­r­­n­a­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 07:51
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Nimril
2024. március 28. 04:48
Ez a "nő" egy igazi féreg. Méltó Puzsérhoz. Mondjuk lehet, ez már neki is sok volt....
B_kanya
2024. március 27. 21:43
"mreinstand-2 2024. március 27. 14:53 Tükröt tart Potyó az prbanistáknak, de azok olyan ostobák, " Kisfiam, miről is hazudtál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!