„Semmit nem lehet elhinni és mindent meg kell kérdőjelezni” – Pankotai Lili Varga Judit állításairól (VIDEÓ)

2024. március 27. 10:11

A tegnap esti tüntetésen nyilatkozott a fiatal aktivista.

2024. március 27. 10:11
null

Nyitókép: Youtube képkivágás

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedd reggel Magyar Péter kiszivárogtatta azt a hangfelvételt, amelyet a volt feleségéről, Varga Juditról készített, saját otthonában. Varga egy Facebook-poszttal reagált a szivárogtatásra, amelyben leírta, hogy Magyar fenyegette a felvétel közzétételével, illetve több alkalommal bántalmazta is őt. 

Az események után Magyar Péter tegnap este 18 órára tüntetést szervezett legfőbb ügyészség épülete elé, „Tüntetés a kormány és a legfőbb ügyész lemondásáért!” címmel. Az eseményen megjelent több baloldali aktivista, köztük Pankotai Lili is. 

A 444.hu-nak adott interjúban Pankotai elmondta, hogy szerinte az, hogy Varga bántalmazással vádolja Magyart, mindössze egy politikai lejárató kampány.

„Nem egy olyan lejárató kampányt láttunk már, ahol politikusokra ráhúzták, akár azt, hogy melegek, akár azt, hogy prostituáltakkal van kapcsolatuk és azt is, hogy akár nőverők is lehetnek. Nem ő az első, aki elszenvedi ezt a fajta lejárató kampányt” – mondta az aktivista.

„Politikában minden más, minden is más besorolásba kerül, mint egy civil embernél. Itt olyan politikai és hatalmi játszmák vannak, ahol

semmit nem lehet elhinni és mindent meg kell kérdőjelezni”

válaszolta arra, hogy riporter szerint a kapcsolati erőszak áldozatinak beszámolóját nem nagyon szoktuk megkérdőjelezni.

 

 

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­á­r­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 08:00
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Nimril
2024. március 28. 05:05
A jó kurva anyádat! Kérdőjelezd meg, ha úgy érzed, te ostoba picsa. Érettségi feladatoknál is mindent kérdőjelezzél majd meg, ha végre elvergődsz odáig! Fúj bazmeg...
catalina11
2024. március 27. 22:21
Bastyaelvtars 2024. március 27. 13:23 tapir32 A munkás paraszt kormány 56ban is pont ezt hajtogatta. És ha a jónép ezzel nem ért egyet és kimegy 300ezer ember az utcákra mint 56 ban azt hívják forradalomnak. " Bástyaelvtárs, nem ellenforradalmat akart mondani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!