Nagy Ervin szerint Varga Judit kígyót-békát kiált Magyar Péterre (VIDEÓ)

2024. március 27. 10:30

A színésznek az időzítéssel van problémája.

2024. március 27. 10:30
Nagy Ervin

Nyitókép: ADRIENN SZABO / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy Nagy Ervin is részt vett a Magyar Péter által szervezett tüntetésen. A 444 újságírója arra volt kíváncsi, hogy a színészt zavarja-e Varga Judit beszámolója a volt férjéről.

Nagy Ervint Varga Judit időzítése zavarja. „Ennél átlátszóbb nincs, mint hogy ebben a pillanatban, amikor kétszáz cikkel járatják le Magyar Pétert,

akkor előpattan a felesége és kígyót-békát kiált rá”

– mondta a színész.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­n­­­y­o­k­­­ ­­­v­­á­­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
anna bolena
2024. április 03. 21:06
Nekem az tetszik, ahogy remeg a papír messiás péter kezében a mikrofonnál.
optimiska-2
2024. március 31. 12:18
Ha nem lett volna Judit férje, a kutya sem ismerné Pétert a messiást. Milliós fizetéssel járó karrierjét is volt feleségének köszönheti. De ezt is elkúrta! Se asszony, se karrier! Ha valóban tehetséges lenne, akkor egyenrangú férjként folytatta volna saját karrierjét, de ő inkább a könnyebbik utat választotta. Elfogadta a felesége által neki jutott jól fizető és kevés munkát igénylő állásokat. Eladta magát a politikának, de amit elért, nem becsülte. Ezt a balfaszt követi a többi nagy ember, Ervin a Nagy színész, Vera a nagy"gondolkodó" és a többi hasonszőrú celebselejt. Közösségük visszataszító és undorító elvtelen, nyilvánossághajhász idióták gyülekezete. Kész hányinger!
attysh
2024. március 31. 09:01
A sofőr fogja be, és vezessen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!