Márki-Zay: Nem az kérdés, mennyire egészséges mentálisan Magyar Péter

2024. március 29. 21:59

Az egykori miniszterelnök-jelölt szerint „Varga Judit elbeszéléséből egy pszichopata férjet láthatunk, aztán majd a szakemberek elmondják, hogy ennek mennyi az alapja”.

2024. március 29. 21:59

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

„Magyar Péter – velem ellentétben – nem egy egyszerű, jobboldali értékrendű Fidesz-szavazó volt, hanem a rendszernek az eltartottja” – vélekedett az egykori miniszterelnök-jelölt a baloldal új reménységében, az ATV-nek nyilatkozva.

Márki-Zay Péter szerint Magyarnak éppen ezért lehetnek olyan bizonyítékok a kezében, amelyek „meg tudják ingatni a rendszert”.

Márki-Zay úgy látja a helyzetet, hogy „a Fidesz megpróbálja ezt magánügyként kezelendő kérdésre terelni, 

Varga Judit elbeszéléséből egy pszichopata férjet láthatunk, aztán majd a szakemberek elmondják, hogy ennek mennyi az alapja. De valójában nem ez a probléma, sem Varga Judittal, sem Magyar Péterrel.”

Hódmezővásárhely polgármestere úgy fogalmazott, „itt nem arra kíváncsi a közvélemény – bármily szomorú és tragikus –, hogy az ő házasságuk mennyire rettenetes volt. 

Nem az a kérdés, hogy milyen férj volt, vagy éppenséggel mennyire egészséges mentálisan Magyar Péter, az a kérdés, hogy ennek a kormánynak buknia kell. 

Ezek alapján a bizonyítékok és az innen induló nyomozás alapján egészen biztosan buknia kell a kormánynak”. 
 

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­n­y­­­o­­k­­ ­­v­­á­r­n­a­­­k­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
moricka13-3
2024. április 19. 06:43
Igenis, minden álnépboldogító pártonkívüli/pártkatona ön/jelölt esetében az egyik legnagyobb kérdés az, hogy mennyire egészséges mentálisan az illető? Ékes példa erre jómaga a tökéletlen Márki Zay Péter, aki azon replikázik, hogy vele szemben a FIDESZ miért nem nói jelöltet állított Hódmezővásárhekyen, vagy Magyar Péter, aki már 2 hónap alatt kiállította saját magáról már mentálisan is a Végbizonyítványt.
Lajoss
2024. március 31. 08:57
Péter kiszállt a maffiából…áruló…😂😂😂
urban63
2024. március 30. 15:36
Te meg egy felőrült szociopata vagy, néz a tükörbe mikkor pökhendien mosolyogsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!