Kiderült a szörnyű titok, Szabó Tímea feltüzelt csapata könyörtelenül lesújtott

2024. március 26. 15:07

Sikerrel járt a Párbeszéd lobbija.

2024. március 26. 15:07
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

„Ilyen háttérrel nem csoda, hogy Karácsony Gergely fél a kudarctól, és az LMP lépését, Vitézy indulását személyes támadásnak veszi. A mikroszkóp alatt sem nagyon mérhető népszerűségű szabadcsapat, a Párbeszéd – Zöldek is kiakadt Ungár Péterék húzásán és könyörtelenül lesújtott az LMP-re.

Sikerrel járt a Párbeszéd lobbija, miután hétfőn hivatalossá vált, hogy az Európai Zöld Párt (EGP) felfüggeszti az együttműködését az LMP-vel.

Az ok természetesen az, hogy Vitézy Dávidot támogatják Karácsony Gergely helyett.

»Az Európai Zöld Párt Európa-párti és demokráciapárti mozgalomként elkötelezetten küzd Orbán Viktor magyar miniszterelnök szélsőjobboldali, Európa-ellenes és populista rezsimje ellen« – áll a párt hivatalos közleményében. Az EGP úgy tartja, hogy Karácsony Gergely második budapesti győzelme nélkülözhetetlen a demokratikus és Európa-párti erők térnyeréséhez – olvasható a Mandiner cikkében, ahol megszólalt Kanász-Nagy Máté is. Az LMP-s politikus elárulta, hogy egyeztettek az Európai Zöld Párttal, hogy ők Vitézy Dávidot támogatják majd Karácsony helyett. De nem lepte meg őket a Párbeszéd aknamunkája az ügyben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­ ­l­­á­­n­­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. március 27. 17:14
Ez a nő mindennek a leg alja!
a straight cold player
2024. március 27. 06:15 Szerkesztve
A legdurvább, hogy ezek egy tőről fakadnak! Ezek elvileg azonos oldalon állnak. Egy értékrendet (?) vallanak! Lassan tényleg bebizonyosodik, hogy egy vélt 1-2 százalékos többlet eredményért a saját anyjukat is megfoly(!)tanák egy kanál brüsszeli vízben! Mert azért az is szánalmas, hogy még ehhez is az EU- ba kell szaladgálniuk! Timike: óvóbácsi, a Petike elvette a homokozólapátomat!
Pernahajder
2024. március 27. 06:06
Van ott egy kis rogánszar a szád szélén! Szívesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!