Ilyet csak az tud így leírni, akinek személyés átélése van mögötte

2024. március 26. 21:17

A teljes feminista szcéna Mérő Verástól, Péterfy-Novák Évástól ezekben a napokban bukik meg erkölcsileg.

2024. március 26. 21:17
Mandula Viktor
Mandula Viktor
Facebook

„Az élet bizony néha bonyolultabb, mint ahogy azt hinni szeretnénk. Akit eddig differenciálatlanul gonosznak láttunk, arról is kiderülhet, hogy bizonyos téren áldozat, adott esetben több évnyi förtelmes lelki és fizikai abúzus áldozata. 
Itt ez a beszámoló Varga Judittól arról, hogyan terrorizálta őt a manipulatív, nárcisztikus férje: olyan részletes, hogy a legszektásabb Magyar Péter-rajongók sem állíthatják, hogy egy az egyben »Tóni« kitalációja lenne. Ilyet csak az tud így leírni, akinek személyés átélése van mögötte. 
A sokak által csak telefonok és monitorok pixelein látott, mégis rögtön messiásként rajongott ex-neres zsúrfiú eddig is a nárcisztikus személyiségzavar jeleinek tömegét adta: a volt felesége aggálytalan lealkoholistázása, a neki nem tetsző módon író HVG és Dezső András leprogapandistázása, a paranoid, dühödt vagdalkozás, a saját piperkőc manökenfotóival kirakott posztok, az exfeleség infantilizálása, nevetségessé tétele és állításainak lesöprése azzal, hogy biztos »zsarolják«: ezek mind-mind red flagek kellettek volna hogy legyenek, ám a politikai szimpátia felülírta a máskor oly harciasan képviselt elveket. Emberi jogvédők vágták sutba a »mindig az áldozatnak hiszünk« alapelvet, 
a teljes feminista szcéna Mérő Verástól, Péterfy-Novák Évástól ezekben a napokban bukik meg erkölcsileg és veszíti el a jogát, hogy áldozatvédelemről papoljon a jövőben. 
Szomorú látlelet az országról, és a szellemi polgárosodás teljes hiányát mutatja, hogy zavaros múltú, tisztázatlan szándékú szélhámosok mennyire könnyen tudnak hetek alatt fanatizálni bárkit, a magasföldszint 2-ben lakó Átlag Marika nénitől a delikát értelmiségiekig. Szomorú vagyok és a szolidaritásom ebben az ügyben átellenes politikai oldalon lévőként is a családon belüli agresszió áldozatáé.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­­n­y­­o­­­k­ ­v­­á­r­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 21:25
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Grogu
2024. március 27. 17:22
Varga Judit posztját egy férfi írta. A szakértő pszichológus szerint végig a poszt során olyan érzése van az embernek, mint amikor egy férfi rendező szerepet rendez a női főszereplőnek. Példaként hozza, hogy már a második bekezdésben van egy eltávolodás, „Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített”. Állítása szerint az ember nem beszél így magáról. Ahogy az is kételkedésre ad okot, hogy Varga Judit úgy fogalmaz: „az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg”. Szerinte egy ambiciózus politikus nő ilyet nem ír. A szakértő azt is elmondja, számos családon belüli erőszak áldozattal készült interjú átnézése után az a véleménye, hogy Varga posztjának a stílusa teljesen más, mint az erőszakot elszenvedett nőké. Látszik, hogy nagyon figyelnek rá, hogy érzelemmel teli szavak legyenek benne, azonban ezek nagyon szájbarágósak, nagyon a szájába lettek adva. Egy nő nem így beszél egy áldozati szituációban.
catalina11
2024. március 27. 16:07
A lemondás körüli vitáról pedig csak annyit mondhatok, illetve annyit mondanom kell, hogy a távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!