Gomolyfelhőkkel tarkított, borús nap lesz

2024. március 14. 06:43

Az ország számos pontján záporesőre is lehet számítani.

2024. március 14. 06:43
Snowfall And Rainfall In Kashmir

Nyitókép: Nasir Kachroo / NurPhoto via Getty Images

 

Csütörtök reggel északnyugat felől nő a felhőzet. A légmozgás nap közben mérsékelt marad. Nap közben az északnyugati és északi szelet csak kevés helyen kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul majd. Késő este 2 és 10 fok között alakul majd a hőmérséklet.

A nap végére a gomolyfelhők nagy része eltűnhet, de pár helyen maradhatnak felhősebb területek. A legkevesebb felhő az ország középső részében várható, ott és a Dráva mentén hajnalra helyenként pára és köd képződik.

Pénteken szintén közepesen vagy erősen felhős idő várható, inkább csak néhány órás napsütéssel. Nagy mértékű csapadék nem várható, de reggel és délelőtt az északkeleti és keleti határ közelében lehet gyenge eső, illetve estétől északnyugaton várható esőzés. A délkeleti szél átmenetileg megerősödhet. Kora délután 13 és 19 fok között alakul majd a hőmérséklet.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyoke-2
2024. március 14. 07:58
Mióta a Fidesz bedarálta az OMSZ-t, egyik hülyeséget jósolják a másik után.
tikkadt-szocske
2024. március 14. 07:28
Így lesz hír egy gyenge időjárás jelentés...
Osztap_Bender
2024. március 14. 06:49
Persze megint ökörséget írnak. Szinte a fél országban süt a nap. A tegnapi előrejelzés szerin egész nap így lesz a dolog. Ez a jósda nagyon tehetségtelen "szakemberekkel" lehet tele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!