Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

2024. március 27. 07:52

Magyar Péterrel a posztkommunista felvilág és a külföldről cirógatott dollárpartizánok törnek utat maguknak.

2024. március 27. 07:52
null
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

Nyitókép: Youtube / Képernyőfotó

„Nem vitás, ez a botrány minden érintettet arra kötelez, hogy vonja le a megfelelő tanulságokat. Mégis őszintén remélem, hogy ez a legújabb baloldali cirkusz sem fogja tudni elkábítani a józan többséget. A Goodfriend-féle „zöld dossziés embertől” a habókos Márki-Zay Péterig egyik szemfényvesztő sem tudott sikert aratni, így ezúttal is bízom a nemzet józanságában.

Idegen tollat ragadva, hadd idézzem fel búcsúzóul egykori kollégánk, Dévényi István jövendölését. Ő volt az egyetlen, aki a 2015-ös G-napon talán el is hitte, hogy a jó oldalra állt, így minden bizonnyal még keserűbb végignéznie a baloldal agóniáját. Ezért is fogalmazhatott így, miután hétfőn szembesült Magyar Péter videópromóció­jával:

»Szóval a feleségével beszélgettek kettesben. Rögzítette. A NER pedig kér egy kávét. Forradalom end.«

Kell még valamit mondani?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. március 28. 17:12
Ja! Bárándy a szuper ügyvéd?
falcatus-2
2024. március 27. 17:47
Schiffer András az Indexnek: " ha „tényleg ez a legsúlyosabb ügy(mármint a Varga vs. Magyar), akkor elég sokáig fog maradni ez a kormány, ami nem feltétlenül jó hír az ország fejlődése szempontjából” Mit szólnak ehhez a schiffer-rajongók?
Lajoss
2024. március 27. 17:27
Ugyan,Geri,kétségtelen,a Bárándy nem a Futó Barnus szinvonala… 😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!