A DK-s Horváth Jácintot indítja Nagykanizsán az ötpárti összefogás

2024. március 27. 17:33

A jelölt mögé beállt a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik is.

2024. március 27. 17:33

Nyitókép: Képernyőfotó

Horváth Jácint a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán – jelentette be Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK EP-képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, Berta Krisztián a Jobbik nagykanizsai képviselője, Deli Tamás Győző, a Momentum megyei képviselője és Szendefy Mária, az LMP nagykanizsai politikusa.

Horváth Jácint 10 éve szolgálja a nagykanizsai embereket önkormányzati képviselőként, és ezalatt számos alkalommal sikerült meghátrálására kényszerítenie a fideszes városvezetést. Sikerült felmondatni például egy Fidesz-közeli céggel kötött gyanús szerződést, valamint egy fideszes városi cégvezetőt lemondásra kényszeríteni. Horváth Jácint tudja, hogy nem elég jól mutató, csillogó-villogó prezstízsberuházásokat a városba hozni, hanem munkahelyeket kell teremteni, hogy az embereknek legyen miből megélniük és felnevelniük a gyerekeiket – fogalmazott Dobrev Klára, hozzátéve: a kormányváltás után a szociáldemokrata kormány kiemelt célja lesz Nagykanizsán is támogatni az ipari beruházásokat, továbbá a közút- és infrastruktúrafejlesztéseket.

„Horváth Jácint a garancia arra, hogy ezek a célok valósággá váljanak, ő az, aki végre elindíthatja a változást Nagykanizsán” – jelentette ki az árnyék-miniszterelnök.

(MTI/OS)

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­g­­ö­s­ ­­­l­­á­­n­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Nurmi26
2024. március 28. 12:35
Csak rajta sáskák,ti vagytok Zala szégyene,nem véletlenül nézitek Egerszeg,Lenti és kicsit távolabbról Kaposvár hátát, csókolózzatok a pécsiekkel és sirjatok egymás vállán hogy nincs beruházás. Majd a bolgár csatakanca visz nektek ipart,munkahelyet ... muhaha
atti64
2024. március 27. 20:37
A KÉPEN PATKÁNYOK CSOPORTOSULNAK!
flesh ripper
2024. március 27. 18:53
LMP! Kurvák és buzik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!