Pankotai Lilin a világ szeme: a német média szerint már Orbán Viktor kihívójának számít (videó)

2024. február 07. 12:23

A francia–német ARTE tévécsatorna egy dokumentumfilmet készített a diáklány életéről.

2024. február 07. 12:23
Pankotai Lili

Magyarországon egy középiskolás kihívja Orbánt – ezzel a címmel jelent meg egy dokumentumfilm, amelyet a francia–német ARTE tévécsatorna készített, Pankotai Lili főszereplésével – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A dokumentumfilmben drámai módon mutatják be a diáklány életét, aki Budapesten rendszeres résztvevője a tanártüntetéseknek. A francia–német csatornán bemutatott „alkotásban” azt sugallják, a fiatal diáklányt elüldözték otthonából, és Budapestre kellett költöznie.

Kicsit olyan volt, mint egy koraszülés, kirántottak a magzatból (sic!) és előbb kellett elhagynom az otthonomat

– árulta el Pankotai Lili.

A dokumentumfilmből kiderül, hogy a kezdeti nehézségek nem törték meg a fiatal nőt, és folytatta a küzdelmet egy „jobb oktatásért”. Pankotai Lili azt is elmondta, többször előfordult már az is, hogy fenyegető üzeneteket küldtek neki.

A dokumentumfilmet ide kattintva tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 28. 17:37
EZ MOST KOMOLY? ez a szerencsétlen, retardált butuska, mint Orbán Vikitor utódja??!!Amilyen buta, el is hiszi szegény!
bunko-jobbos
2024. február 09. 07:25
Legalább már tudjuk, hogy mennyire komolyak Putyin kihívói. Kb. Navalnij meg a többiek is ez a kategória lehet.
lefty67
2024. február 08. 22:52
Nincs hálózat? Munkában a lipsi liszensz! Ugyanaz az életúnt arc, kifejezéstelen,ostoba szemek, verbális erőszak és végtelen butaság! Itt a magyar G. Thunberg!
makaó
2024. február 08. 17:42
Budapestre deportáltak, te idióta marha. (bocs a marháktól). A haverjaid juhakolba szokták kiküldetésbe helyezni a nekik nem tetszőket. Ha olyan rossz lenne ez a rendszer, bár ha csak egy kicsit is rosszabb lenne, akkor téged már kitiltottak volna az ország összes iskolájából, nem csak amiatt amit művelsz, hanem az eszed miatt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!