Hatalmas lángokkal égett egy gyár Borsodban

2024. január 04. 19:47

Feltehetően alumínium por okozhatta a balesetet.

2024. január 04. 19:47

Kigyulladt egy ipari telephely a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Alsózsolca külterületén – közölte csütörtökön a honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta,

a mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz,

melyet a miskolci és a tiszaújvárosi tűzoltók elfojtottak.

A balesetben sérülés nem történt, a helyszínen jelenleg is folynak az utómunkálatok – tette hozzá.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. január 05. 06:48
Ügyes kis cég ez a Granulines Kft.. 2.3 milliárdos árbevételre összehoztak 1.75 milliárdos nyereséget.. A tulaj 35 éves, de már 24 éves kora óta övé a cég, de fura módon csak két éve indult be úgy istenesen.. 40-75%-os profitráta az elmúlt években..
Szerintem
2024. január 04. 20:39
Előfordulnak mellé nyúlások is, na de képzeljük el mi lenne a balfasz libsik oktatási követelései szerint. A tudásanyag lecsökkentését követelik, "tanszabadság" fedőnév alatt. Hogy ne kelljen semmit se megtanulni, mert minden ott van az interneten, kiguglizhatóan is. Én meg nem szeretnék olyan hídon se átmenni, amit kiguglizva terveztek meg tanulatlan libsik.
kiss.istvan770
2024. január 04. 20:17 Szerkesztve
A kémia tanárok minősége is a nulla felé konvergál. Tisztelet a kivételnek! A frissen felvett dolgozóknak bemutatót kellene tartani egy jól védett helyen, de egy egyhónapos gyorstalpaló tanfolyam sem ártana az új munkaerőnek az alumínium tulajdonságairól és a védőberendezések fontosságáról! A termit összetételét sem ártana ismertetni!
Szerintem
2024. január 04. 20:16
Valamelyik Gyurcsány/ista cég lehet, az önfelgyújtás azoknak a biztosítási csalási divatja. Ahogy felgyújtották az irodájukat is, amikor a pártpénzeik elszámolása került volna sorra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!