Fényes nappal késeltek meg egy nőt Székesfehérvár belvárosában

2024. január 23. 13:03

A szemtanúk szerint „vérfürdő” történt a belvárosban.

2024. január 23. 13:03

Megkéseltek egy nőt Székesfehérváron – írja a FEOL.

A szemtanúk szerint „vérfürdő” történt a belvárosban, a Skála áruház környékén. A lap megkereste a szörnyű eset kapcsán rendőrséget. „2024. január 22-én 16 óra 20 perc körül Székesfehérváron, a Pilinszky János térre kértek rendőri segítséget, ahol a bejelentés szerint

egy férfi, eddig ismeretlen okból késsel megszúrta hölgy ismerősét, majd elhagyta a helyszínt.

A rendőrök pár percen belül a közelben elfogták az 59 éves férfit, aki addigra saját magának is sérüléseket okozott. A mentőszolgálat munkatársai mindkét személyt kórházba szállították" – írták.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 23. 17:47
Csak szólok, hogy a 4-6-os villamos tele van Allah hívőivel!
ghelmddfd
2024. január 23. 16:25
Fényes nappal késeltek meg egy nőt ------------ 1. Nem fény, ez egy görögös hang a bo stumától, de stak a kretény-libcsik szarták ide, az Umwertung aller Werte folyamján, hogy ne rakjuk dicsőt! Magyarul bolja. 2. Nem késeltek, a kés jevevényhang, a has, hasít, hasajt germán, vagyis magyar hangok, indogermán formája. Magyarul Messer szaku, és szakalnak. 3. Nem nő, ma már nem vannak nők, stak egy göndör, így oké, ahogy a skandináv szokásrakta regya: ontológiailag és raktaialg nem nő, nem ana partikel, így meredejteni és erővel durrantantani, vagyis előbb erővel durrantani.
survivor
2024. január 23. 15:02
Azzal az egykezes bicsakkal ?
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 23. 13:45
AZ ALBAPLAZA ÉS A FŐUTCA BEJÁRATA ÉS AZ AUTÓBUSZ PÁLYA UDVAR EGY CIGÁNYTANYA SZFVÁRON. DE HÁT KELL A CIGÓK SZAVAZATA, A CSERPLAKOVICSNAK - NAGYANYÁM IDEJÉBEN A CIGÁNYOKNAK KI KELLETT TAKARODNI ESTÉRE A VÁROSBÓL, AKIT OTT TALÁLTAK KARDLAPPAL VERTÉK KI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!