Állatkert

2024. január 24. 14:39

A DK másképp működik. Ott pont az a jó, ha bunkó és gyűlölködő vagy.

2024. január 24. 14:39
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Azok közé tartozom, akik Gréczy Zsoltról annak idején azt gondolták, hogy örökre eltakarodik végre a közéletből. Nem takarodott el.

Parlamenti képviselő újra, nyíltan mutatkozik, szövegel, szidalmaz, oktat és basáskodik. Nem tudom, egyáltalán elérhető-e a minimális erkölcsi szint Gyurcsányék számára, de valamit mégis kellene kezdeniük kellene ezzel az emberrel. Például mondják meg neki a remek beszélgetés után – négyszemközt persze, ha már előttünk nem merik –, hogy figyelj, Zsolt, te inkább ne beszélj semmiről és senkiről, merthogy nincs jogod hozzá. Valamint ne küldj senkit az állatkertbe, merthogy a pártunk esélyeit rontod az ilyen szövegekkel.

Mindez persze csak a mesében fordulhat elő, a DK másképp működik. Ott pont az a jó, ha bunkó és gyűlölködő vagy.

Ezért nem szólnak Gréczynek, ezért engedik, hogy a választópolgárokat nyilvánosan leállatozzák. Nekem ugyan mindegy, de a választópolgárok mégis garantáltan emlékezni fognak erre az állati megjegyzésre a megfelelő pillanatban.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. január 25. 04:54
A kép hol készült vajon melyik állatkertben??? DK fizetet kommentelök kérem a tényszerű válaszokat
Akitlosz
2024. január 24. 18:49
Bayer működik így.
zakar zoltán béla
2024. január 24. 16:48
Gréczy a BiodomB kétgolyósa puskapor nélkül.
Osztap_Bender
2024. január 24. 16:31 Szerkesztve
A DK másképp működik. Ott pont az a jó, ha bunkó és gyűlölködő vagy. A fidesznél pedig akkor vagy jó, ha a magyarokat semmibe vevő és gyalázó svédek seggét nyalod ezerrel a "lölő félék" pénzéért, mint a "nemzeti kormány". Fújt a bőrgyár elvtársak, ugye tudjátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!