Rácz András Rákosihoz és Haynauhoz hasonlítja a magyar kormányt

2023. augusztus 16. 08:26

„Akik ezt a szégyenteljes helyzetet előállították és fenntartják, a magyar történelem legkártékonyabb figurái között lesz a helyük.”

2023. augusztus 16. 08:26

Rácz András biztonságpolitikai szakértő Facebook-oldalán reagált a Válasz Online-on nemrég megjelent interjúra, amelyben egy fizika tanár beszél arról, hogy mi vezette őt a sírásó szakmához. 

Bejegyzését azzal kezdi, hogy már sokszor elolvasta az interjút, de valahogy nem tudja „megemészteni”. A szakértő fókuszpontjában leginkább az orosz-ukrán háború áll, de most úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ebben a témában is, mert 

„ez most nem Ukrajna, hanem valami, ami egészen másképp borzasztó”

Arra a megállapításra jutott, hogy 

Magyarországot sikerült oda juttatni, hogy egy sírásó jobban keres és több időt tud a családjával tölteni, mint egy középiskolai tanár”. 

Úgy véli, hogy „ez még legalább három évig, 2026-ig biztosan így lesz. Lehet, hogy utána is, de addig biztosan”. 

Majd hozzátette, hogy ”azoknak, akik ezt a szégyenteljes, a haza megmaradását elemi szinten veszélyeztető helyzetet előállították és fenntartják, a magyar történelem legkártékonyabb figurái között lesz a helyük a jövő történelemkönyveiben. Nagyjából Rákosi Mátyás és Haynau között”.
Az egyetlen jó hír, hogy a felelősök nevei ismertek, szóval legalább keresgélni nem kell majd” – zárja bejegyzését. 

Nyitókép: Mandiner

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NovaTerra
2023. augusztus 16. 16:49
Miért nem lehet kiírni tisztességesen, hogy Rácz Call of Duty András?
orokkuruc-2
2023. augusztus 16. 16:49
Nade okosabja, józanész!! : tanárként mi a jó istent csinálna augusztusban?? Hát persze hogy mellékest szerez, ő éppen sírásóként. BaromBalosBarmok!
OneiroNauta
2023. augusztus 16. 16:28
És azzal tisztában van-e ez a balfasz belpesti sejthalmaz, hogy bizony egy sírásó majdnem mindig többet keresett, mint egy tanár? :D És hogy kb. beledöglene, ha egy napot kéne csinálnia. Ilyen az amikor nagyot akar mondani a libsi értelmiségi, de fogalma nincs a valóságról. Ahogy a háborúról sem, pedig állítólag ahhoz ért...
diodoro3
2023. augusztus 16. 15:03
Ráczandrásoknak nem értik a történetet. Messze nem az amit ők interpretálnak. Az interjú alany nem arra a pályára való volt, ezért váltott. Kiégés, stressz. Más szakmában is előfordul ez. Bankárból, IT-sból marketingesből, vezető könyvelőből lesz cukrász, pék, gazda, műkörmös, asztalos, stb. Pont a ballib újságok lelkendeznek ilyenkor hogy ugye-ugye önmegvalósítja magát a nagyvárosi középkorú és még negyvenévesen is lehet új életmódot/szakmát váltani/tanulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!