Macskások, figyelem! A házi kedvencek okoztak már tüzet azzal, hogy bekapcsolták az indukciós főzőlapot

2023. augusztus 08. 14:22

De kiderült az is, hány macskának segítettek a tűzoltók!

2023. augusztus 08. 14:22
null

A Nemzetközi Macskanap alkalmából az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság összegyűjtötte egy Facebook-posztban az idei év macskamentéseit.

Ebből kiderült, idáig már 139 bajba jutott macskának segítettek különféle módokon.

Volt példa arra, hogy fára felmászott vagy épp kéménybe szorult állathoz riasztották őket, de olyan is történt, hogy egy macska „saját magát csempészte Veszprémből Ajkáig egy autó gépházteteje alatt”.

Érdekesség továbbá, hogy Baranya és Pest vármegyében 3 alkalommal is a tűzhellyel barátkozó macskák okoztak gondot, mert bekapcsolták az indukciós főzőlapot, amivel tüzet is okoztak, a közelben lévő felhevült tárgyak ugyanis izzani kezdtek.

Nyitókép: Tiszaföldvár ÖTP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. augusztus 08. 19:02
Jó régi lehet az az indukciós lap, ami csak szimpla nyomásra bekapcsol. Meg aztán vagy volt a főzőlapon egy vas anyagú lábas, hogy hő is tudjon termelődni, vagy a főzőlapot bekapcsoló macska volt VASMACSKA...
Beszélgető
2023. augusztus 08. 16:26
A macskák a gázrezsóhoz sem szoktak még hozzá. A búbos kemencét szeretik leginkább!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 08. 15:16
Sok Boldog Nemzetközi Macskanapot! 😺😺😺 Az az indukciós főzőlap, amit egy macska is be tud kapcsolni, egész gagyi lehet! A vendégektől általában 5 percet, átlagosnál fejlettebb intelligenciát es mozgáskoordinációt igényel a miénk bekapcsolása.
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 08. 15:11
A cuki macskák előre törtek, mert ma, augusztus 8-án esedékes a női orgazmus világnapja is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!