Kíváncsi Pankotai Lili legújabb orbánozó slamjére? Most megtekintheti!

2023. június 17. 11:33

„Csessze meg a kurva korrupt kordonkormány” – fogalmazott az ismert diákaktivista.

2023. június 17. 11:33
null

Péntek este újra tüntettek a Kossuth téren diák és tanár aktivisták a státusztörvény ellen. Az eseményen ismét felszólalt Pankotai Lili. A Telex videója.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. június 18. 23:19
Nem elég, hogy nem tudja fejből a saját költeményét, még felolvasás közben is elrontja (0:24-nél pl.). Úgy hangsúlyozza a "költeményt", mint egy második osztályos kisgyerek. Iszonyú béna ez az egész. Kurvára nem érződik ebben semmi őszinte düh, meg szenvedély. Ócska performansz az egész.
fapipa
2023. június 17. 21:43
Szt. Gréta után a magyar ballibsik is feltalálták St. Lilit. Kicsit nyomottabbnak, kicsit ütődöttnek néz ki, kicsit trágárabb mint Blanka, de az övék. :)
Palatin
2023. június 17. 20:49
Ha Pankotai Lili nevének betüit egy kicsit átrendezzük, a következöt kapjuk: PINA, AKI TILOL (tilol: apró darabokra verdes, szaggat...) Nomen est omen... Ez a Lili csaj úgy. ahogy van gusztustalan. Vajon ki akarhatja öt majd valaha is kollégának, barátnönek vagy akárminek is maga mellett látni? Politikai karriert biztosan nem fog tudni csinálni, ahhoz kevés lesz ez a proli trágárkodás még a gyurcsányisták között is, - pedig ez az ö szintjük -, elöbbre jutni. Öt csak arra akarják használni amire való, balhét csinálni a többi hülyét felpörgetni, tele ordítani a várost. De a 20. Orbán-kormány után ez már a kutyát se fogja elöcsalogatni a kandalló mögül.
cinkegolyó
2023. június 17. 17:48
Neked is kislány: Lehet a szabadságról, vagy bármiről szabadon, büntetés nélkül beszélni, de uszítani, rombolni, a rendet felügyelőket támadni nem megengedett, azt büntetni kell. Az ocsmány beszéd és viselkedés nem éri el a célját, hanem visszahull arra, aki teszi. Ha így folytatod, és gyűlölködsz, nemsokára úgy fogsz kinézni, mint ezek a kiöregedett, a baloldali politikusok által felhergelt ellenségeskedő pedagógusok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!