„Ez egy ártatlan vicc volt, menjél tovább!” – megszólalt Kiss Ádám a pápás megjegyzése után (VIDEÓ)

2023. május 01. 07:54

„Nénik, Sándornék meg Ferencnék küldenek el a k*rva anyámba” – mondta Facebook-élőjében a humorista.

2023. május 01. 07:54
null

Kiss Ádám humorista a minap kifogásolta, hogy „lezárták az országot” a pápa látogatása miatt. Ennek kapcsán osztott meg egy rövid videót a Tiktokon, amelyben azt mondta: hogy

Vasárnap két fellépés között pedig egy Facebook-videóból az is kiderült, hogy ezért a kijelentéséért, kapott „hideget-meleget”, annak ellenére, hogy már 2008-ban a Showder klub című műsorban is ment a poénkodás a pápával – idézte fel.

„Ki viccelt kinek a hitével?”

Majd ismertette a nagy port kavart videó körülményeit. Mint mondta, épp autóban ült, mikor a rádió röviden beszámolt arról, hogy megérkezett Budapestre Ferenc pápa, és „két közhelyes mondatot” ragadtak ki tőle. Erre „bekapcsolt a humorista agya, és azt mondta, hogy ezt elküldhette volna SMS-ben is” – fogalmazott Kiss.

– tette fel a reakciók kapcsán a kérdést a humorista.

„Azóta brutális, hogy mi megy. Megjöttek a keresztények, a hithű »szeresd felebarátodat« címszó alatt. Óriási, hogy mi folyik” – sorolta.

„Inkább ti gondolkozzatok el, hogy ki tett rosszabb én vagy ti. (...)

Azzal viccelek, amivel akarok, mert humorista vagyok.

A te dolgod pedig az, hogy nevetsz rajta vagy nem nevetsz. (...) A vicc az mindig valaki kárára készül. De nagyon sokszor az én nyomorúságommal, saját magammal viccelek” – szögezte le.

„Ti akartok amerikai standupot, hogy mi fejődjünk (...), mikor nénik: Sándornék meg Ferencnék küldenek el a k*rva anyámba. Ezt tanította az egyház, ilyen elfogadóak vagytok, hogyha valaki viccel veletek, az dögöljön meg” – tette fel a kérdést.

– hangsúlyozta Kiss Ádám.

Kiss Ádám videóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ykzsmed
2023. május 07. 19:27
Kiss Ádám! Megoismétlem! A pöcsöddel játsz, ne az én vallási vezetőmmel! Mohamedet nem mered kifigurázni, de kopaszodó retkes fejedre jön még dér!
Bűbájos Küsmödy
2023. május 03. 04:46
De miért mindig csak a "mások" legyenek "elfogadók"? Mutass példát, légy elfogadó a kurva anyádba küldőkkel! (Ők csak vicceltek, csak te a retardált humorérzékeddel képtelen vagy odáig emelkedni!)
Bűbájos Küsmödy
2023. május 03. 04:37
"humorista"??? "agya"???
johannsebastian
2023. május 02. 10:06
Nem humorista vagy, csak egy TAHÓ! Felesleges rád beülnie bárkinek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!