Hruscsov dédunokája szerint is bevethet atomfegyvereket Putyin

2022. április 17. 12:19

A New York-ban tanító Nina Hruscsova úgy véli, dédapja megvetendőnek tartotta volna az orosz támadást.

2022. április 17. 12:19
null

Nyikita Hruscsov volt szovjet pártfőtitkár dédunokája arra figyelmeztetett, hogy Oroszország már felkészülhetett arra, hogy atomfegyvereket vessen be Ukrajnában, írja az Index a BBC cikke alapján. Nina Hruscsova, aki a New York-i The New School nemzetközi kapcsolatok tanszékének professzora és a Project Syndicate szerkesztője, a BBC-nek elmondta, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök mindent meg fog tenni azért, hogy megnyerje a háborút.

„Úgy gondolom, hogy Putyin úgy tervezi, hogy megnyeri a háborút, és ezért

Ha ehhez arra lesz szükség − nem állítom, hogy ez biztosan így lesz −, akkor be fogja vetni ezeket. Nyilván ez is egy olyan opció, amire felkészültek” − fogalmazott. Hruscsova a háború kezdetén úgy nyilatkozott, hogy

Kép forrása: Youtube

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2022. április 19. 07:57
Hát tudja is a mama! :) (fiatalabbaknak: Hofi)
hátakkor
2022. április 19. 06:23
A nagypapáról annyit tudni, hogy visszafordította a Vörös Hadsereget Budapestre 56 novemberében és kivégeztette Vologyát, bábkormányt ültetett a nyakunkba.
Felvidéki MAGYAR
2022. április 18. 13:00
Chruscsov is transzjordán rohadék volt! Ő csatolta a Krym félszigetet a soha államként sem létező Ukrajnához 1954-ben... Kell még valamit mondanom, Ildikó..?
bacunayagua
2022. április 18. 08:22
Tényleg másképpen csinálná a dédi. Elvinné az orosz rakétákat Kubába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!