A VMSZ üzent Márki-Zaynak: nincsenek Walking Dead-szavazók a Vajdaságban

2022. február 17. 18:24

A szervezet szerint baloldali miniszterelnök-jelöltjének inkább az amerikai filmiparban kellene keresnie a boldogulást.

2022. február 17. 18:24
null

Közösségi oldalán írt arról a napokban Márki-Zay, hogy meglátása szerint „egyre jobban hasonlít egy rémmesére” a választási kampány. Mint írja, „a Fidesz nem csak gonosz, kapzsi és hazug, de most kiderült, hogy Orbánnak van egy tízezres, halottakból álló hadserege”.

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) szerdán közleményben reagált Márki-Zay szavaira. Mint írják, a VMSZ tudja, nem létezik az ellenzéki miniszterelnök-jelölt által vizionált határon túli Walking Dead-szavazók vajdasági kontingense. Hozzátették: a szövetség mindent elkövet, hogy „a vajdasági magyarok nemzet iránti elkötelezettségét reprezentáló szavazatok mennyisége elrettentse Márki-Zay Péter politikai-horror forgatókönyvírót a politikusi szakmától”.

Aláhúzták: a VMSZ azért dolgozik, hogy „a vajdasági magyarok, lehetőség szerint az egyhangúsághoz közelítve, tegyék meg javaslatukat Márki Zay Péter számára,

miszerint boldogulását az amerikai filmiparban keresse inkább, ahol a jelenleg uralkodó divat okán tárt karokkal fogják várni őt”.

Hozzátették azt is, hogy azzal, hogy külön-külön képviseli a fasisztákat és kommunistákat, felülírta a második világháború befejezése óta megkérdőjelezhetetlen civilizációs és erkölcsi, emberi és politikai elvet, ami szerint tilos és elfogadhatatlan a náci és kommunista ideológia képviselete”.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. február 18. 06:12
Ez a vhelyi Maki Majmun butthaságban,taplóságban utolérte Bangóné Baromezt ,meg Jakab Disznót,meg Fegyö ö öö ö ört.
nemecsekerno_007
2022. február 17. 22:30
Touché! :)))))))))
quimby
2022. február 17. 20:59
Rosszul megy a kampány Pista? Parancsokat osztogattok az embereknek, barátságokat tönkretéve a terepen? Maki egy futóbolond, de tényleg nincs hatása itt, mert ők ab ovo elutasítanak minket. Koncentrálj inkább hogy a saját listádban ne legyen korrupt elem.
zakar zoltán béla
2022. február 17. 20:55
mint tom/jerry és rákosi-szálasi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!