Orbán Viktor: Az országépítők nevét a magyar nemzet soha nem felejti el

2022. január 23. 09:50

A miniszterelnök a Magyar Zene Háza átadása kapcsán osztott meg videót közösségi oldalán.

2022. január 23. 09:50
null

Amint arról korábban a Mandiner beszámolt, január 22-én szombaton átadták a Magyar Zene Házát, a megnyitón többek között Orbán Viktor is beszédet tartott. Erről az alkalomról osztott meg videót közösségi oldalán a kormányfő.

„Az országépítők nevét a magyar nemzet soha nem felejti el. Ilyen országépítők adták nekünk a Lánchidat, az Országházat, vagy a Margit hidat.

Kerékkötők, károgók, hátráltatók, országrombolók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik, mert a magyar nemzet kiejti őket az emlékezetéből

– fogalmazott Orbán Viktor. Hozzátette: máshol az ilyen intézmények a járvány miatt inkább bezárni, leépülni és visszahúzódni szoktak, miközben nálunk itt áll teljes fényében ez a lenyűgöző, erős kulturális kisugárzású új intézmény. „Ráadásul a Magyar Zene Háza nem magában árválkodik, hanem része egy hatalmas kulturális beruházásnak. Magyarország előre megy, nem hátra, mint halhatták. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!” – zárta mondandóját Orbán Viktor.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. január 24. 09:29
De a libernyákok vörhenyes kiütést kapnak a haza szépülésétől és a gyarapodásától.
Armageddon
2022. január 23. 15:21
"Az országépítők nevét a magyar nemzet soha nem felejti el" Azokét sem, akik vágóhídra vitték a nemzetet kétszer is. Legyen átkozott a nevük mindörökre!
outsiderman
2022. január 23. 15:19
behugyozok...-tam-.
Tidal_wave
2022. január 23. 14:01
Pedig a "ligetvédő" aljalibsik majd összekakálták magukat, hogy megakadályozzák ezt is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!