Márki-Zay többször eltévesztette saját jelöltjének a nevét Balatonfüreden

2021. december 11. 08:36

Egy rövid videó arról árulkodik, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt nincs teljesen képben a saját jelöltjeivel.

2021. december 11. 08:36
null

A Füred-Palota Szabad Szó Facebook-oldala közölt videót Márki-Zay Péter balatonfüredi bakijáról. A politikus az előválasztás győztesét konferálta fel, akit állítólag „jól ismer” a tévéből. Aztán gyorsan leszabolcsozta Szilvesztert.

Miután a jelölt kijavította, Márki-Zay elnézést kért, megveregette a hátát, aztán újra leszabolcsozta.

A Szilveszter nevű jelöltre rájár a rúd: nemrég Gyurcsány Ferenc hasonlította téeszelnökhöz egy utcafórumon.

Kép forrása: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Olioli
2021. december 11. 12:30
Ez a hazaáruló makimajom, azért beszél fac-sagokat, mert tudja jól, hogy semmi esélye a kormányváltásra, és így majd az lesz a szlogen választás utan: Azért nem nyertünk, mert a buta, agyament Fideszesek, nem értik a tutit, amit ő mondott és nem szavaztak rá, és a nem rá szavazó balosokra is így fog mutogatni. Mosom kezemet..........
KBA98
2021. december 11. 11:30
Bármelyik település vezetőjének tudnia kell , hogy ha ez a balf.....társaság nyer, akkor nekik annyi, no meg az országnak is. Drága hazám, mely még gyönyörű is (és még vidéken is van internet a buta vidékieknek) game over, ha az ellenzék, főleg ez az elfajzott tésztaképű hatalomra jut. Van a hátunk mögött 10 olyan év, amikor biztonságban éltünk/élünk, de ha ennek vége, akkor mindennek vége, mert már nem lehet visszacsinálni, amit ezek csinálni fognak a szó minden értelmében.
ergo07
2021. december 11. 10:55
Nem számít. Bidénél sem számított, hogy azt se tudta, az unokája fiú-e vagy lány, a választási manipuláció mindent megoldott. Biztos vagyok benne, hogy hasonlóra készülnek itt is, más esély nincs
Járványfigyelő
2021. december 11. 10:38
EL ME BE TEG
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!