Navracsics: Miért nem játsszák a tapolcai mozik az Elk*rtukat?

2021. november 08. 20:16

Levélben fordult a tapolcai mozi igazgatójához az Elk*rtuk műsorra tűzésével kapcsolatban.

2021. november 08. 20:16
null

A Tapolcai Városi Mozi nem játssza az Elk*rtukat, amivel kapcsolatban Navracsics Tibor nyílt levélben fordult Bakonyi Veronikához, a Tapolcai Városi Mozi igazgatójához a miniszteri-biztos. A levelében azt írja, hogy kötelességének tartja, hogy továbbítsa a tapolcai polgárok által megfogalmazott kritikát,

mivel az egyetlen tapolcai mozi nem játssza az Elk*rtukat. 

Navracsics kihangsúlyozta, hogy a filmet már több mint 98 ezren látták a hazai mozikban. Ez a nézőszám kiemelt siker egy magyar filmnek, viszont a tapolcaiak kénytelenek voltak szomszédos városok filmszínházaiba menni, ha látni akarták. „Jogosnak tartom a polgárok felháborodását azzal kapcsolatban, hogy a film nem szerepel a Tapolcai Városi Mozi műsorán és

szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy milyen megfontolás, netán utasítás áll a döntés mögött

és mikor tűzik műsorra az Elk*rtuk című filmet?” – tette fel a kérdést Navracsics Tibor a levelének végén.

Nyitókép: Elk*rtuk Facebook-oldala

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. november 09. 18:23
A 22-es költségvetés elkészítésekor nem árt Tapolcára is figyelni, mert már megint nem tudják, hogy hol a helyük.
NoSS
2021. november 09. 12:47
A levelet demeter párttársnak írjad! A magyar filmek szerinte szart se érnek. Tapolcán meg nem akarnak szart vetíteni. Hol itt a gond navra csicska?
WLaci
2021. november 09. 09:55
Csicska nem más, mint a jogállam leépítése idején igazságügyi miniszter, a legnagyobb bűnösök egyike. Lázártól kikapott a belső hatalmi harcban, onnan pozicionálta át magát emberarcú fideszessé. Olyan meg ugye nincs.
nempolitizálok
2021. november 09. 08:35
Balljbsik be vannak szarva, hogy tájékozódnak a fiatalok is. A régi libsik trükkje volt, a kamu ellenzék Kádárék idejében, hogy menjen a szamizdat. Most ezek közül senki nem mondta a tapolcai komcsiknak, hogy a betiltás akkor is a legrosszabb módszer, ha most jobbikos színekben teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!