Bevallottan a témája miatt nem vetítik az Elk*rtukat Tapolcán, hiába van rá kereslet

2021. november 09. 08:49

Bakonyi Veronika, a tapolcai mozi vezetője erősítette meg a teóriát.

2021. november 09. 08:49
null

Mint hétfő este megírtuk, Navracsics Tibor miniszteri biztos levélben fordult a tapolcai mozi igazgatójához az Elk*rtuk műsorra tűzésével kapcsolatban, mivel azt a tapolcai mozi nem játszotta, hiába érkezett be sok állampolgári panasz.

Sokan azt gyanították, hogy az ügy hátterében gazdasági megfontolások állhatnak, azonban Bakonyi Veronika, a Tapolcai Városi Mozi igazgatója eloszlatta a kételyeket:

A témája miatt nem vetíti a mozi a filmet.

„Úgy tűnik vannak Tapolcán, akik már szégyenlik azt, amit pár éve gondoltak a 2006-os eseményekről” – jegyezte meg a válasz kapcsán Navracsics Tibor.

Nyitókép: Elk*rtuk Facebook-oldala

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2021. november 11. 10:02
És ez a HP még válaszolt is: "Tisztelt ...................-.! Szeretném megkérdezni, hol „hallotta”? Szívesen meghallgatnám vagy elolvasnám az erről szóló híradásokat. Jegyet sajnálatos módon nem tudok foglalni Önöknek, mert a film nincs műsoron mozinkban. Gondolom ezt a hírt is hallotta már. Aktuális műsorunkat a www.tapolcamozi.hu oldalon tekintheti meg. Üdvözlettel: Bakonyi Veronika"
fogas paduc
2021. november 10. 12:22
A cenzúra uniós érték- biztos.
Almassy
2021. november 10. 03:46
"... a lefolytatott egyeztetések eredményeként született döntés alapján a filmet nem tűztük műsorra." Képzelem milyen egyeztetés folyt: - Klárika leadhatjuk? - Ha leadjátok, akkor mész vissza a balettba...!
alphaville
2021. november 09. 20:18
szar kommunista elvtársnő, déká szavazó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!