Molnár Zsolt: Folytatjuk a balatoni csatát!

2021. augusztus 22. 14:57

Az MSZP pártigazgatója online sajtótájékoztatóján közölte, „nem hagyjuk, hogy újabb partszakaszt zárjanak le az emberek előtt, hogy újabb családok szoruljanak ki arról a településről, ahol évtizedek óta nyaralnak”.

2021. augusztus 22. 14:57
null

Folytatjuk a balatoni csatát – jelentette ki az MSZP pártigazgatója vasárnap kora délutáni online sajtótájékoztatóján. Molnár Zsolt a balatonvilágosi Club Aligától bejelentkezve kiemelte: „nem hagyjuk, hogy újabb partszakaszt zárjanak le az emberek előtt, hogy újabb családok szoruljanak ki arról a településről, ahol évtizedek óta nyaralnak”. Azt mondta: jelenleg is tart a településen a lakossági fórum – mint fogalmazott – „a balatoni csata újabb állomása”. Úgy értékelt: a magyar családok, a környezetvédelem, a jövő nemzedékeinek érdeke került szembe a befektetői érdekekkel, „azaz a mai hatalom érdekeivel”.

A szocialista országgyűlési képviselő elmondta: a terem zsúfolásig megtelt. Ott van sok helyi lakos, nyaralótulajdonosok és a Jobbik országgyűlési képviselője, az ellenzéki előválasztáson induló Potocskáné Kőrösi Anita, illetve szocialista aktivisták, továbbá számos ember, aki aggódik a Balaton-partért, a Club Aliga jövőjéért, a jövő nemzedékeinek sorsáért. Nem jelent meg viszont a lakossági fórumon a polgármester, valamint vele együtt az a négy önkormányzati képviselő, akik – Molnár Zsolt szerint – „jól láthatóan már a befektetői oldalra sodródtak”, nincs ott továbbá a térség fideszes országgyűlési képviselője sem – sorolta.

„Ezt a csatát folytatjuk, nem hagyjuk annyiban” – fogalmazott Molnár Zsolt, kiemelve: akár az Alkotmánybíróság, a Kúria, a Gazdasági Versenyhivatal előtt, akár népszavazáson, akár lakossági fórumon, akár a nyilvánosság teljes erejével, de folytatják a küzdelmet. Az MSZP-s képviselő azt mondta, hogy számít mindenki segítségére, és azt kérte: „támogassák a köztársaságpárti erőket, akik Karácsony Gergely vezetésével ezt a mai hatalmat le fogják váltani”.

(MTI)

(Fotó: A 39. Lidl Balaton-átúszás résztvevői 2021. augusztus 7-én.MTI/Varga György)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. augusztus 22. 22:28
agyar gárdista ........
benedek77
2021. augusztus 22. 20:40
Most hétvégén vonattal mentem le a Balatonra. Akalinál kb. kilométer hosszan, közvetlenüla parton, több 5-6 lakásos/apartmanos ház épül. Kerítéssel körbezárva, a házak és a Balaton között vékony sávban a nádas. Kiváncsi vagyok mikor lesz helyette móló, stég, betonozott sétány. Arra a partszakaszra te már nem mehetsz majd le. Olaszországban, és Franciaországban élő barátaim szerint ott elképzelhetetlen, hogy ne mehess le a tengerpartra bárhol ingyen. Ja és Zánkán 1000 Ft a sajtos-tejfölös, viszont a strandbelépő vállalható., sötétedés után ingyenes. 10 éve van telkem a Káliban, és jelenleg harmadház van a strandon, de Keszthelyen is panaszkodnak a vendéglátósok. A faluban meg valami NERnyik kivágta a fél domboldalt az épülő nyaralónak. Nekem meg még a homlokzatról is hónapokig kellett egyeztetnem hogy tájbaillő e, és egy vaddisznócsont miatt hónapokig szarakodtak velem, hogy fizessek régészeti feltárást. A hátam közepére se kívánom ezt a koalíciót, de remélem bukik ez a velejéig korrupt és öntelt, újgazdag proli brigád.
nempolitizálok
2021. augusztus 22. 18:05
8 méter parti sáv biztosítása. 80%-ban ballibsi birtokokat érintene.
nyugalom
2021. augusztus 22. 17:51
Egyik kretenebb, mint a masik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!