Gyurcsányra is rácáfol a Barátok Közt korábbi sztárja

2021. augusztus 14. 17:41

„Elég vicces, hogy a lángos a valutánk, és hogy ezzel számoljuk a balatoni nyaralást” – fogalmaz bejegyzésében Tihanyi Tóth Csaba.

2021. augusztus 14. 17:41
null

Tihanyi Tóth Csaba egy balatonföldvári büfé elől jelentkezett be pénteken közösségi oldalára, ahol rácáfolt többek között Gyurcsány Ferenc korábbi utalására is a Balatonon kapható lángosok magas árára vonatkozóan.

Itt egy négytagú család kétezerért meglángosozik”

– szögezi le videójában a sorozatsztár a balatoni egyik lángosozó áraival kapcsolatban.

Elég vicces, hogy a lángos a valutánk, és hogy ezzel számoljuk a balatoni nyaralást”

– teszi hozzá.

Tihanyi Tóth Csaba videója teljes hosszában az alábbakban tekinthető meg:

Mint arról korábban írtunk, a DK elnöke egy korábbi YouTube-videójában – melyben a balatoni árakat elemezte – megjegyezte: „otthagytunk csak a négy lángosért majd' ötezer forintot”.

.

Képünk illusztráció. Forrása: MTI Fotó: Marjai János

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. augusztus 16. 16:13
Basszus! Gyurcsány döbbentett rá, hogy miért nem lettem milliárdos, mint ő. A lángos sosem volt olcsó a Balatonnál. Én tékozló barom mindig " meglángosoztam " a gyerekeimmel amikor csak ott voltunk.
Prominet
2021. augusztus 16. 06:31
Azért valamit nem értek. Ha elmegyek a Balatonra akár egy napra, beleszámolom az akár emelt áras szolgáltatásokat vendéglátást is. Én. Nem azért megyek, hogy utána gazdasági rovatot nyissak a faxbúkon és gyűjtsem a gyogyósokat magam köré. 1000 egy lángos? Kit érdekel? A strandon hentergős, kukoricarágcsálós', vattacukrotmajszolós', lángosthajtogatvamagambatömős' hangulat jellemzően nekem évente egyszer egyszer adataik meg és minden pénzt megér. Ki vannak írva az árak. Ha nem telik rá ne vedd meg. De ha megvetted, megetted ne pofázz. Ha nem ízlett és reklamálsz valamit értem de b+ az ár ott van az arcodban. Lehet én csinálom jól, mert mindig arra számítok hogy a balcsi túlárazott lesz ha megyek. De 99 %-ban kellemesen ledöbbenek. Vettem már a strandon papucsot, f.nacit sőt még matracot is. Spórolni otthon kell a farháton. Azokat akik nagyon kevés pénzből élnek és a havi ktg. vetés szűkös nem a Balaton vonzza, mert az oda utat sem ingyen adják... Ferike olyan gyerek aki mindig a pofont keresi, ha nem talál akkor meg hazudik egyet... monnyon' le.
Gyikó István
2021. augusztus 15. 22:14
Úgy tűnik,ezekután a művészúrnak a retek- klúbnál annyi!...
Autofocus
2021. augusztus 15. 21:06
Ezerkettő lett a lángos, miért hagytad Kádár János?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!