Szótárat kapott Karácsony Gergely a Fidelitas tagjaitól

2021. május 19. 23:02

„Főpolgármester Úr! Ezzel a szótárral kívánunk jó tanulást! Sohasem késő az önfejlesztésre fordítania idejét” – írta a a Fidelitas a Facebookon az utóbbi napok azon híreire reagálva, melyek Karácsony Gergely idegen nyelvi képességeit firtatták.

2021. május 19. 23:02
null

„A hatalmi álmok hajszolása helyett végre ideje lenne visszatérni a földre, és elkezdeni Budapesttel foglalkozni” – írják a posztban.

Karácsony Gergely korábban mind tudományos munkássága, mind politikai előlete kapcsán a valósággal nem egyező kijelentéseket tett, illetve számos részletet igyekezett elhallgatni azokkal kapcsolatban, míg más teljesítményeket igyekezett jelentősebb színben feltüntetni. Ezzel kapcsolatban még a DK képviselője is korrigálta Karácsony Gergely kijelentéseit. 

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. május 20. 18:28
"Angol-magyar szótárat is kellett volna... Nemcsak magyar-angolt...
balbako_
2021. május 20. 17:41
Soha semmit nem csinált rendesen. Mindig csak menekült. https://www.origo.hu/itthon/20210519-karacsony-gergely-nem-fejez-be-semmit.html
harcimarci
2021. május 20. 15:00
Emlékszem, amikor az az EU Tanácsi maratoni tárgyaléás sorozat végén Orbán hulla fáradtan kilépett az épület kapuján és száz ujságíró és tv stáb vette szoros gyűrűbe és záporoztak rá a kérdések, rögtönzött sajtótájékoztatót tartott. Most képzeljük el ugyanezt a helyzetet Karácsonnyal, ahogy ezerrel lapozza a kis szótárt, hogy kinyögjön egy haudujudut. :):) vagy a szinkrontolmácstól hallanánk a magyar álláspontot és személyes benyomásait. Miközben Karácsony forgatná körbe a fejét, hogy köhint-e Gyurcsány.. Ultra gáz...
nyugalom
2021. május 20. 13:05
No, ez a barom meg mosogatónak se allna meg a helyet egy külföldi kocsmaban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!