Megmentették a tűzoltók a pesterzsébeti Összetartozás-templomot

2020. augusztus 12. 08:32

A lángokat öt vízsugárral fékezték meg.

2020. augusztus 12. 08:32
null

Kigyulladt az építés alatt álló Összetartozás-templom tetőszerkezete kedden Pesterzsébeten, de a tűzoltóknak sikerült megmenteniük az épületet – közölte a katasztrófavédelem szerdán az MTI-vel. A templom tetőszerkezete már százötven négyzetméteren égett, amikor a tűzoltók nagy erőkkel a helyszínre értek. Végül a lángokat öt vízsugárral fékezték meg – írták. A lángok továbbterjedését megakadályozták, így a tetőszerkezetet sikerült megmenteni a pusztulástól – áll a közleményben.

(MTI)

(Nyitókép forrása: demokrata.hu)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. augusztus 13. 06:08
Ha tartozás templomának hívták volna, az első híve Niedermüller elvtárs lett volna. Kurva sok tartozást hagyott maga mögött a Humboldt egyetem.
Volo
2020. augusztus 12. 21:40
" kigyulladt....." kurvára unalmas az a duma. Egyszerre csak a világ minden táján, elkezdenek csak úgy kigyulladni a keresztény templomok!
MayorAnna
2020. augusztus 12. 15:17
Ez az Összetartozás templom milyen vallási felekezet temploma? Titkosítva van?
NeMá
2020. augusztus 12. 12:18
Tök jó az álványra fel tud mászni már egy ruhatár szakos is, rögtön kigyulad egy templom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!